EN SCENE I MELLEMRUMMET

Dome of Visions er et bud på skabelsen af et vibrerende liv i byens mellemrum mellem det bevidste og det ubevidste mellem drøm og virkelighed, mellem dig og mig.

 

Vi mangler “bålpladser” i byen, som vi kan samles om, når det gælder vigtig debat om fremtiden og anderledes kulturoplevelser. Tanken med Dome of Visions er at benytte de tomme områder, der opstår på store byggepladser, til at skabe en midlertidig scene, hvor sådanne begivenheder kan finde sted.

Vi vil sætte byens fremtid og dens kultur på dagsordenen i de mellemrum, der opstår fra noget rives ned til noget nyt bygges op. Men også i de rum, der er imellem bygningerne i gaderne og på pladserne. På den byens scene, hvor livet udspiller sig i dagligdagen, og hvor det, vi kalder byens puls, findes.

Dome of Visions er et debatforum og et byens teater, der kommer på besøg og med sin egen minimalistiske men storladede arkitektur peger i nye retninger mod en ressourceeffektiv og bæredygtig by i stadig vækst.

I Dome of Visions samler vi i perioder events under et tema. Du kan derfor finde: DomeCulture, der i perioden juli-august 2015 indeholder festival, performance, et eksperiment og en kuskus-udstilling, du selv kan påvirke. DomeCulture lægger endnu en dimension til det mangfoldige liv i og omkring Dome of Visions. DomeDebates. Eksempel på et event er Cirkulær Økonomi og DomeKratiDomeKrati, der indledte med et kickoff the Folkemødet på Bornholm og under Folkemødet kørte et parralelt forløb med studerende og debatter. DomeJazz, hvor vi i forbindelsen med jazz ugen i København i 2014 og 2015 husede en mængde jazz arrangementer.

 Vi anbefaler dig at læse vores Culture Statement & Manifest

 

DoV-manifestCulture Statement/Manifesto

Dome of Visions lever og ånder i byens mellemrum.
Som midlertidig konstruktion, skaber den her et vibrerende liv.
Dome of Visions fejrer samskabelse på tværs af siloer, modige visioner og hands-on eksperimenter.
Dens sanselighed inspirerer og peger mod en ny tid.
Velkommen.
Download pdf A4 dansk, A4 english

 

CulturalMaker-letterLetter for the Cultural makers

KÆRE ARRANGØR/Cultural Maker,
Dome of Visions er et mangfoldigt sted, et opdateret forsamlingshus, hvor vi velkommer alle former for indhold, der kan være medskabende til det vibrerende liv i byens mellemrum. Domen er endvidere en bæredygtig konstruktion, og den grønne omstilling er et vigtigt parameter
for, i og omkring Dome of Visions…..

Download pdf på dansk, english.

 

DoV2014-CuratorialGuidelines

Curatorial Guidelines

Dear partner, we want you to shine. We want to shine with you. Together we walk into the unknown landscapes of tomorrow. Together we take a leap. Now. Today. Tomorrow. When you manifest. Always. As we sensuously leap into a sustainable tomorrow made as we walk the path. As we walk the talk……

Download pdf in english.

 

 

 Dome of Visions Hvidbog

Dome of Visions: opdateret sanseligt forsamlingshus, platform, co-creation og et sted at være og være sammen.

Download Hvidbog af Gry Worre Hallberg som pdf på dansk, in english.
 .

 

 

 

Her kan du selv bevæge dig rundt i domen og gå på opdagelse i 3D foto model af domen: