Jeg er vild med abrikostræet

Når du træder ind i domen, mødes du ikke kun af træ, duftende planter og view over byen, du møder også vores værter. De er byens bedste crew og sørger både for information, lækker kaffe og gode samtaler. Vi har stillet dem et par spørgsmål, så du også kan møde dem virtuelt.

Jeppe Bartholomæussen

 

Hvordan resonerer Dome of Visions med dig og det, du i øvrigt foretager dig?
Jeg studerer naturvidenskabelige fag (Biologi + Idræt) og har en fascination af smarte bæredygtige løsninger og teknologi. Jeg elsker at tage til koncerter og opdage ny musik. Om foråret og sommeren bruger jeg en del tid i min (families) kolonihave, og kan godt lide følelsen af at være udenfor og omgivet af natur.

Hvad giver størst værdi for dig ved at være med i domen?
Jeg synes, det er et rart rum at være i, næsten som at være udendørs, og det giver mig energi og glæde. Det giver mig stor værdi at hjælpe arrangører med deres events. Man kan mærke, at de er glade og taknemmelige for at låne stedet, og rigtig ofte brænder de for at lave noget helt specielt hernede i domen.

At snakke med folk, der er fascineret af bygningen, og selv vil bygge deres egen dome derhjemme.

Hvad har overrasket dig?
At der er OK god akustik og lyd til koncerter. At der er meget koldt om vinteren. At ingen kan finde toilettet.

Hvad savner du?
At værkstedet og byggematerialer rundt om domen blev brugt lidt oftere af dome-ansatte (eller andre). Det kunne være fedt, hvis der blev bygget lidt flere sjove ting til domen (eller uden for). Jeg kan godt lide den stemning, der er forbundet med ”socialt selvbyg”.

Har du en speciel oplevelse fra domen, du kan dele?
”Nordic Music Night” ved Off-Spot er nok det event, der står klarest for mig. Det var (måske) årets første varme (sommer) dag, og der var 100-vis af mennesker i domen forbi den aften. Der var rigtig god stemning både inden for domen og udenfor på græsplænerne og på slacklinen. Specielt en skør optræden med musikeren/perfomance-kunstneren Sturle Dagsland gjorde indtryk på mig (og gæsterne) med sin sindssyge energiudladning på scenen med sang, skrig og dans.!

Hvad holder du mest af at tale med domens gæster om?
Når gæsterne er nysgerrige på selve bygningen og de idéer, der ligger bag, og giver udtryk for, at de selv vil have sådan en.

Når gæsterne er interesseret i at afholde et event hernede og har spørgsmål til det.

Er der en lille speciel ting, du holder meget af?
Jeg er vild med abrikostræet, specielt da det bar tusindvis af frugter.

Foto: Søren Vestergaard, Helle Arensbak, Mette Nasser