Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Xiame Dégas & Tropa’ – ‘Brazilian Night

15/07/2017 @ 19:00 - 22:00

DK40

Entre 40 kr

Drømmen om den tropiske brasilianske varme, kan få enhver til at smile og komme i godt humør.
‘Brazilian Night’ med ‘Xiame Dégas & Tropa’ er en autentisk dosis Brasilien, hvor der vil være brasilianske mad-snacks, sambadans og originale kompositioner i det afrobrasilianske tegn.

‘Xiame Dégas & Tropa’ er et world orkester med stærke rødder i det afro-brasilianske musikunivers. Livsglæden er tydelig i de originale kompositioner, der gennem melankolske melodier og poetiske tekster, bevæger sig i en rytmisk og harmonisk mangfoldighed.

Det er musikere, der med efternavnene Agbedoglo, Dégas, Bravo, Pedersen og Sommer taler deres tydelige sprog om et samarbejde på tværs af kulturer.

“Med Tropa har jeg fundet det perfekte hold, der kan udtrykke de tanker, ideer og følelser der ligger bag mine kompositioner,” siger Xiame Dégas, der er vokset op i en storfamilie, hvor musik og kreativitet har været et naturligt omdrejningspunkt for familiens identitet.

Musikken er på samme tid iørefaldende, genkendelig og overraskende, nyskabende.

https://www.facebook.com/xiamedegastropa/?fref=ts

Xiame Dégas – Lead Vokal, Akustisk Guitar
Balalli Degas – Percussion
Julie Dégas – Lead Vokal, BG Vokal & Percussion
Magnus La Cour Bravo – El. Bas
Simon Sommer – Tenor Sax
Malte Nordtorp Pedersen – Trompet & Fügelhorn
Johanna Agbedoglo – BG Vokal & Percussion
Vision for bæredygtige fremtider: Kunst og kultur er i mine øjne, et element i vores samfund, som altid vil kunne finde fodfæste, trods modgang og svære omstændigheder. Hvis kunsten og kreativiteten bliver hjulpet på vej, vil kulturtræet blomstre og finde nye farver og vinkler. Muligheden for en bredere forståelse af verdens mangfoldighed vil spredes over by og land, og respekten for vores grønne klode vil blive større.

Til eventet ‘Xiame Dégas & Tropa – ‘Brazilian Night’ er visionen at tænde den indre glød og motivation for livets mirakler med musik, dans og fællesskab.

Vision for fremtidens by: Rammerne i ‘Dome of Visions’ fangede min opmærksomhed på grund af muligheden for at samarbejde med naturen i form af lys, planter og naturlig varme. Da jeg har selv har interesse for at bidrage til udviklingen af grønenergi, bæredytighed, fællesskab og kultur, ser jeg ‘Dome of Visions’ som en inspirations kilde til fremtidens måde at tænke byggeri, arkitektur og design på.

Details

Date:
15/07/2017
Time:
19:00 - 22:00
Cost:
DK40
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Xiame Dégas
%d bloggers like this: