Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wolfroy – Album Release

30/09/2018 @ 19:00 - 23:30

Wolfroy markerer sin albumudgivelse med releasekoncert i Dome of Visions.

Wolfroy:
Han er inspireret af stærke amerikanske sangere/sangskrivere som Will Oldham (Bonnie ”Prince” Billy) og Damien Jurado, og selv om han har begge ben solidt plantet på jorden, er han alligevel flere gange fløjet til USA for i Nashville at lade kreativiteten og skrivelysten få frit løb. Han er en sammensat herre, 24-årige Christian Poulsen, manden bag Wolfroy, men han er samtidig en moden og afklaret ung mand, der har en temmelig præcis idé om, hvad han vil med sin musik.

”Jeg er meget interesseret i det fortællende univers. Jeg vil helst ikke fremstå for poetisk eller kunstnerisk i min lyrik. Jeg vil egentlig bare gerne have lov til at sætte ord på nogle tanker. Det må gerne være simpelt og håndgribeligt,” fortæller han og fortsætter:

”Samtidig håber jeg, at jeg kan røre ved noget inde i mennesker. Det er mit håb, at mit forsigtige og undrende væsen kommer til udtryk i musikken, og at nogen kan spejle sig i det.”

Og det kommer i dén grad til udtryk på mandens intime og inderlige, fortrolige og udkrængende debutalbum, der på samme tid rummer masser af vidunderligt iørefaldende melodier, stærke stemninger samt både tyste og storladne elementer. Et værk, der tæller en generøs stribe sange spundet om Christians dybe, indtagende stemme, rolige og raffinerede guitarspil og ikke mindst sange med et budskab. https://open.spotify.com/artist/74J8uDQXNU7DHCPDg7xhnC?si=ecfVdgdiQNaPcDIqAPHaGA

Vision for bæredygtige fremtider: Wolfroy ønsker at skabe et rum, hvor der er plads til det ærlige, nærværende og uperfekte.

Vision for fremtidens by: Wolfroy ønsker at bidrage til et ydmygt musikmiljø, der møder tilskuer såvel som musiker i øjenhøjde.

Details

Date:
30/09/2018
Time:
19:00 - 23:30
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: