Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WHO KILLED BAMBI + Jonas H. Petersen

07/07/2017 @ 19:30 - 21:00

WHO KILLED BAMBI er et strygerensemble, der siden 2009 har bearbejdet og fortolket musik af en stribe danske og nordiske sangskrivere. Musikken bliver arrangeret for strygerensemble og opført med sangskriverne selv.

I forbindelse med at Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017, spiller WKB koncertrækken “12”:

– 12 måneder – 12 koncerter – 12 solister – 12 hemmelige steder –

Koncerten 7. juli er den sjette i koncertrækken og har denne gang den karismatiske Hymns From Nineveh-frontmand Jonas H. Petersen med.

Samarbejdet mellem WHO KILLED BAMBI og Jonas H. Petersen begyndte tilbage i 2014 i forbindelse med indspilningen af WKBs debutplade, hvor Jonas var gæstesolist. Siden har de to parter optrådt sammen ved flere lejligheder.

Dørene åbner 19.30.

Billetpris: 150 kr.

Skriv til bambistrings@gmail.com for køb af billetter.

Visioner: Vi prøver med konceptet “12” at tage fat om de rum, man ikke nødvendigvis ser som koncertsale, og har indtil videre været i et kontorlandskab i Filmbyen, et nedlagt TV-studie på Sydhavnen, en ældre mands herreværelse i Skolegade, en gammel lade i Årslev, et nedlagt plejecenter i Gellerupparken og lampebutikken Verpan.

Vi prøver derudover at vise alle de smukke sider af Aarhus  frem ved at vælge steder, hvor folk formentligt ikke har været til koncert før og på den måde skabe en musikalsk erindring for dem netop på det sted. Ligesom man i domen tager fat i områder, man ikke normalt ser som andet end fx en parkeringsplads 🙂

 

Details

Date:
07/07/2017
Time:
19:30 - 21:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

WHO KILLED BAMBi
%d bloggers like this: