Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Whisky Sound præsenteres i samarbejde med Sall Whisky Distillery

06/07/2017 @ 19:30 - 22:00

Entre 350 kr

D. 6. juli spiller whisky Sound en kombineret koncert og whiskysmagning i Dome of Visions på Aarhus Havn.

Whisky Sound er en multi-sanselig oplevelse, hvor alle aspekter af whiskyens smag og ritualet omkring den bliver udforsket og sat i musik. Whisky er særlig egnet til at omsætte til lyd, da den har en smag, der udover at hænge længe i munden også forandrer sig over tid som et musikstykke gør det.

Hver whisky har sin egen musik komponeret særligt til dens smag, duft og udvikling.

Konceptet er en koncert, hvor publikum synkront med musikken smager på whisky. Den indgår som en aktiv del af musikken, ligesom musikken indgår som en aktiv del af whiskyens smag. Dermed er Whisky Sound en holistisk oplevelse, hvor whisky og musik arbejder sammen om en større helhed.

Whisky Sound består af bratschisten Niels Dalum, komponist og lydkunstner Nikolaj Kynde. Begge rutinerede performere indenfor deres felt og med en fælles passion for musik og whisky.

Vision for bæredygtige fremtider: Whisky Sounds vision er at få den maksimale oplevelse ud af en enkelt tår whisky. Vi benytter os af et multisanseligt medie, der tillader nye former for oplevelser at træde frem. Dermed lægger vi afstand til et kvantitativt forbrug og bygger i stedet på et nyt æstetisk forhold til produkter. Fokus på social nærvær og nydelse er kimen i Whisky|Sound.

Vision for fremtidens by: Vi tror på, at fremtiden er multisanselig. Det gamle paradigme om koncerten som udelukkende en lytteoplevelse og whisky som udelukkende en smagsoplevelse er for os uddateret. Vores fem sanser er uløseligt bundet sammen i en synæstetisk helhed, og vi mener, at dette bør reflekteres i såvel kunsten som byrummet. Hvis vi tillader os at åbne alle vores sanser i det offentlige rum, kan vi berige vore social interaktion og nærvær.

Details

Date:
06/07/2017
Time:
19:30 - 22:00
Event Categories:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Whisky|Sound
%d bloggers like this: