Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

What’s Your Wonder

14/08/2017 @ 12:00 - 20/08/2017 @ 18:00

Tines Tegnefabrik udtrykker i tuschtegnede billeder drømmen om en mere mangfoldig verden, hvor der er større harmoni mellem dyr og mennesker. Billederne kredser om menneskets og især kvindens frihed til at leve og udtrykke sig, men dyrene, især fuglene, insisterer ved deres tilstedeværelse på deres virkelighed. Fuglene er hævet over menneskers selvskabte fortrædeligheder. De er udtrykket for det enkle liv, det banale, men også nuet og peger dermed på noget, mennesket synes at have tabt… men er det tabt for evigt?

Vision for bæredygtige fremtider: Tegnefabrikkens vision om en bæredygtig fremtid er en, hvor mennesker opdager dyrenes rolle i deres nærmiljø. De lærer fx fuglenes navne og lyde at kende og får interesse i en gavnlig sameksistens. Visionen er, at mennesker vikler sig fri af forbrugersamfundets lokkende bånd i længslen efter det, de kommer af. Når vi opgiver grådigheden, bliver der mere tid til og behov for at opleve de såkaldte gratis glæder; den natur, der lever iblandt os. Visionen er også, at menneskers frihedsrettigheder er sikret også i fremtiden. Det er friheden til at vælge fra hele paletten, ikke bare i garderoben, men også i hele måden at se verden på. I fremtiden burde vi forvente større kompleksitet i debatterne og åbenhed og respekt for den enkeltes valg… og please: flere studieværter og politikere i farverigt tøj!

Vision for fremtidens by: I fremtidens by er der plads til skæve eksistenser og konstruktioner, ikke alt er forvandlet til beton og stål i grådighedens navn. I fremtidens by bliver der både taget hensyn til dyr og menneskers behov.

Details

Start:
14/08/2017 @ 12:00
End:
20/08/2017 @ 18:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Tine Gjessø
%d bloggers like this: