Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WannaDance i Domen

29/09/2017 @ 19:45 - 23:00

Fredag den 29.9 fra kl. 20-23 gæster WannaDance Dome of Visions. WannaDance tilbyder røgfrie danseevents, hvor du kan nyde liv og rytmer og god stemning. WannaDance DJ’s spiller både sanselige og gang-i-den rytmer fra soul-funk, verdensmusik, latin, pop, disco, reggae, Balkan til tribal. Dansen er ikke rammesat, og sammen skaber vi en legeplads og et frirum, hvor vi skabes af at være i og dele dansen.

Så…. elsker du at danse? Er du til nærvær og fællesskab og mulighed for fordybelse? Så er WannaDance stedet for dig!

WannaDance er et kreativt fristed, drevet af frivillige kræfter, hvor mennesker på tværs af stil, alder og værdier mødes om dansen. WannaDance blev skabt i 2003 af dansebegejstrede frivillige, som gerne ville tilbyde andre rammer for dansen end dem, som klubber og diskoteker giver. Uden at sige farvel til festen men med et større drys nærvær, fællesskab og fordybelse. Musikken er varieret og selskabet openminded og fordomsfri, og der er plads til alle. Også dig – uanset om du elsker at danse i bare tæer eller høje hæle.

Fredag den 29.9 bliver der ikke afholdt workshop, og der er gratis adgang, så det er en oplagt mulighed at komme og tjekke WannaDance ud.

Der er bar, hvor domen sælger vand, vin, kaffe, the og øl til fornuftige priser (og altid gratis WannaWater-postevand i kander). DJ Poul E. spiller op til dans (og en DJ mere på vej).

Vi står klar til at tage imod dig i døren fra kl. 19.45.

DJ Poul E. skriver: ”Jeg vil, med 12 års erfaring fra TranZenDance, DiscoVille og Cafe Gaya, invitere på en rejse og udforskning af indre og ydre landskaber gennem: verdensmusik, folk, Balkan, latin og melodiøs techno – og de kendte hits, der evt. skal til for at få alle ud på gulvet og energien helt op at ringe.”

Konceptet bag WannaDance er:

At man kan komme alene og føle sig set og som en velkommen del af fællesskabet

At man kan fordybe sig i dans, med sig selv og sin krop

Den fælles ånd, åbenhed og dans

Spraglet tæppe musikmæssigt

Et sted man kan være sig selv – sammen med andre

Tryghed, leg og glæde

Musikken, mangfoldigheden, ildkræfterne bag

Unikt mix af kreative events og DJ´s

Der er også plads til samtale og hygge

Dansen er ikke rammesat, man danser sammen og alene

Et dansested, der starter tidlig på aftenen, og hvor danseglæden er i fokus

 

Vision for bæredygtige fremtider: En bæredygtig dagligdag er Tryg, Glad og Legende, og vibrerer af liv. WannaDance-arrangementer er i den grad vibrerende, både bogstaveligt og hjerteligt, ligesom dansen er bæredygtig energi. At leve bæredygtigt er et liv, hvor man får mere energi tilbage, end der bruges. Hvor vi vokser med opgaverne og bliver inspireret af andre, som de bliver af os.

Vision for fremtidens by: En by med mange rum, både fysiske og sociale. Bygninger, som er organiske, sunde og inspirerende at være i, som fx den runde dome.

Vi ses i Dansen 🙂

Styregruppen i WannaDance

Details

Date:
29/09/2017
Time:
19:45 - 23:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

WannaDance
%d bloggers like this: