Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vandrende vælgermøde

21/10/2017 @ 10:45 - 13:00

Få en frisk gåtur og gode diskussioner med lokale byrådskandidater fra flere partier, hvor du bestemmer emnerne. Vi begynder i domen med en kort præsentation af kandidaterne. Ud fra deltagernes ønsker bliver vi enige om to debatemner. Derefter går turen langs havnen ud til spidsen af Aarhus Ø og retur til domen.

På vej derud taler vi om det første emne og på vej tilbage om det andet emne. Midtvejs og retur i domen samler vi op på emnet. Til slut samler vi kandidaterne i et panel og tager en fri samtale ud fra spørgsmål fra deltagerne.

11.00 Velkomst og udvælgelse af emner
11.30 Vandretur til spidsen af Aarhus Ø
12.00 Vi samles, laver en opsamling, skifter emne og går retur til domen
12.30 Fri debat med spørgsmål fra deltagerne
13.00 Tak for i dag

Bag arrangementet står Alternativet Aarhus med HC Molbech som tovholder. Der indbydes kandidater fra alle partier i Aarhus til en tværpolitisk og åben dialog. Alle er velkomne og arrangementet er gratis. Der kan købes kaffe mv. i domens café.

For spørgsmål eller tilmelding af kandidater, kontakt HC Molbech på hcmolbech@alternativet.dk eller 60609096.
Vision for bæredygtige fremtider:

Det er gennem en fortsat styrkelse af civilsamfundet, at vi kan få de gode idéer til at blomstre, og vi kan finde de bedste løsninger. Den seriøse bæredygtige omstilling kræver, at vi alle er med. Derfor er det tid til at bryde med de fastlåste systemer og få meget mere fleksibilitet og tillid.

I Alternativet kæmper vi for en bæredygtig omstilling og en ny politisk kultur. Det starter i høj grad lokalt i den enkelte kommune. Her skal vi kæmpe for grønne tiltag og plante demokratiske håb ved at udvikle lokaldemokratiet, vise tillid og give plads til eksperimenter

Vision for fremtidens by:

Alternativets Aarhus er empatisk og reagerer og handler på uretfærdighed. Her lytter vi til hinanden, tager hensyn til hinanden og skaber respektfulde løsninger for alle. Alternativets Aarhus er grøn og tager miljø- og klimaudfordringer alvorligt og skaber løsninger, der rækker langt ud i fremtiden. Her er der langt mere grønt mellem husene – og sammen finder vi bæredygtige løsninger, når vi planlægger, udvikler og bygger.

 

Details

Date:
21/10/2017
Time:
10:45 - 13:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Alternativet
%d bloggers like this: