Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

URKRAFT & YOGA – En hyldest til det feminine.

08/03/2018 @ 15:45 - 17:00

Kom med på en bevægelsesrejse i yogaens univers, hvor vi via blide stræk og flows vil finde en dybere forbindelse til Moder jord og til vores egne rødder og kerne. Det bliver en hyldest til det feminine og bløde men også det stærke i os alle. En hyldest til urkraften.

Grundformen vil være baseret på Mediyoga – smeltet sammen med Hatha yoga og mindfullness. Jeg tager udgangspunkt i vejrtrækningen – smeltet sammen med blide Asanas, mudras, guidet meditation, chantings og mantras. Du får her mulighed for at opleve noget af det bedste fra de verdener, jeg kender inden for yoga.

Alle er velkomne; kvinder, mænd, nybegyndere og øvede osv.
(Mange af øvelserne kan laves på en stol).

Medbring selv måtte og/eller tæppe, varm beklædning i lag og selvfølgelig dig selv.

Workshoppen er gratis, men donationer eller kram modtages meget gerne 🙂

Kom og få det dejligt.

For mere information, se: https://www.facebook.com/mayamuseyoga/

Vision for bæredygtige fremtider: Mit ønske om en bæredygtig fremtid er en mere kærlig og bevidst verden. En verden hvor vi er vågne og lever i harmoni med naturen. Jeg tror inderligt på, at hvis vi alle stræber mod at komme hjem i os selv og hjem i vores rødder, så kan vi ikke undgå at blive forbundet med jorden og alt liv herpå, og harmoni og fred på jorden vil hermed trives.

Vision for fremtidens by: At byen bliver et fælleskab, hvor vi lever i harmoni og bevidsthed med hinanden, miljøet og naturen. Konkurrence, konflikter og bedømmelse er ikke eksisterende. Vi løfter i stedet hinanden op lever i et cyklisk og naturligt balanceret samfund.
Jeg ønsker en by, hvor der fokuseres på borgernes velfærd ud fra en tro på, at alle er noget værd, at alle har noget unikt at bridrage med. Inklusion skaber medansvar – og medansvar skaber stærkere sammenhold. Og det er sammenholdet, der gør os stærke.

 

Details

Date:
08/03/2018
Time:
15:45 - 17:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Maya Muse
%d bloggers like this: