Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Udstilling: Inspired by Nature

22/08/2017 - 31/08/2017

‘Creative womens’ club’ blev dannet i 2015 af kreative kvinder fra forskellige lande. Vi bor alle i Aarhus – af forskellige årsager, og vi er allesammen inspireret af byens liv og natur.

Med vores nye udstilling ‘Inspired by nature’ vil vi gerne vise vores kærlighed og store inspiration fra naturens skatte i Aarhus. For der findes ingen digter, musiker eller kunstner, der ikke vil trække inspiration fra naturen. Hvordan kan man undgå at få inspiration fra bølgerne ved Moesgaard fx? Eller ikke at nyde livet i cafeen ved havnen i Dome of Visions, mens man kigger på havet? Det er fra disse magiske øjeblikke, vi finder vores inspiration. Samtidig accepterer naturen mennesket, uanset hvem man er. Naturen er en stor og vigtig del af vores liv.

Med udstillingen ’Inspired by nature’ vil vi gerne vise vores egne visioner af naturen i Aarhus.

Vision for bæredygtige fremtider: I udstillingen vil vi gerne sætte fokus på, hvordan naturen inspirer mennesket og er en uundværlig del af vores liv. En del kunstnere vil også lave deres objekter til udstillingen af genbrugsmaterialer, som yderligere sætter fokus på, at vi skal være bedre til at tænke langsigtet.

Vision for fremtidens by: Vi er positive over udviklingen af Aarhus i en bæredygtig fremtid. Vores udstilling vil gerne vise, hvordan naturen kan inspirere mennesker til at  leve bedre i pagt med naturen i fremtidens by.

Gratis entré i Domens åbningstider (man-fre: 12-18, lørdag-søndag: 10-18)

Details

Start:
22/08/2017
End:
31/08/2017
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: