Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Shamanisme: Trommerejse

14/03/2018 @ 19:00 - 21:30

Kom med på en shamanistisk trommerejse!
Shamanisme er en urgammel spirituel tradition og et magisk håndværk, der er blevet brugt verden over til helbredelse og til at opretholde balancen mellem natur og mennesker.
Langt ind i cellerne kender vi trommens puls – både fra en fjern fortid og fra vores eget hjerteslag. Trommen får os til at slappe af fra vores ”busy minds” og inviterer os ind i en eventyrlig, drømmende verden fyldt med billeder, ressourcer og symboler, som vækker erindringen om en magisk samhørighed med kloden, planterne og dyrene.

Det bliver en aften med chance for at blive en smule fortryllet af raslens naturlyde og trommens gamle puls. Der bliver et par korte smagsprøver på trommerejsen samt en længere rejse på ca. 20 min. Undervejs lægger vi op til at dele personlige oplevelser, hvis man har lyst til det.
Medbring din egen måtte og dit eget tæppe.
Aftenen ledes af Ki blå Vind, som er erfaren trommerejseiværksætter.

Vision for bæredygtige fremtider: Natur, planter og dyr er vores nærmeste medspillere i denne verden. Direkte og indirekte. For en bæredygtig fremtid vil det være fantastisk om vi, som menneske og kultur, indser dyr og planters intelligens og visdom som ligeværdig med vores egen. Alle livsformer på kloden har ret til at være en værdig del af jordens mangfoldighed.

Vision for fremtidens by: En by fyldt med natur og plads til dyr. En by, som emmer af fællesskab omkring natur, hvor vi bor og lever tæt på naturens finurlighed, skønhed og liv. Køer, der græsser uden for musikhuset. Spiselige planter i parker og hvor som helst. Træer i stedet for p-pladser. Soldrevne busser/ sporvogne og masser af velfungerende bycykler i stedet for biler i bymidten. En by hvor natur og menneske lever i et værdigt og frugtbart samspil. En by hvor vi kan finde fred og mening sammen med planter og dyr.

 

Details

Date:
14/03/2018
Time:
19:00 - 21:30
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Ki Blå Vind
%d bloggers like this: