Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Temadag om byggeprocessen i renovering

09/11/2017 @ 09:30 - 16:00

Privat arr.

Hvordan laver du en renoveringsstrategi? Hvilke forundersøgelser giver værdi at gennemføre? Hvordan bruger man risikostyring systematisk? Hvordan håndterer man brugere og beboere under renoveringsprojekter? Hvorfor er samarbejde og kommunikation ekstra vigtigt i renovering?

Værdibyg har de seneste år udarbejdet en række vejledninger og anbefalinger til byggeprocessen i renoveringsprojekter, og disse vil være omdrejningspunkt for denne temadag i renoveringsprocessens tegn.
På temadagen giver vi gode råd og værktøjer til at skabe en effektiv og værdiskabende renoveringsproces – lige fra idéfasen frem til afleveringen af byggeriet.

Renovering kræver særlige kompetencer og kvalifikationer, da byggeprocessen i et renoveringsprojekt er mere kompleks og indeholder langt flere uforudsigelige faktorer og parametre end nybyggeri. Temadagen er en unik mulighed for at få ny viden, komme i dybden med udfordringerne og få en indføring i metoder og redskaber til værdiskabende renoveringsprocesser.

Temadagen fokuserer på metoder og værktøjer til at håndtere udfordringerne i renoveringsopgaver. Bl.a. indenfor:
Renoveringsstrategi
Gode råd til renoveringsprocessen
Forundersøgelser
Risikohåndtering
Samarbejde og kommunikation
Håndtering af brugere og beboere

Temadagen er relevant for alle, der arbejder med renovering: Bygherrer, rådgivere og entreprenører.

Se fuldt program her:
http://www.vaerdibyg.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=289:temadag-i-aarhus-om-byggeprocessen-i-renovering&catid=116:nyheder-sp-386&Itemid=136

Details

Date:
09/11/2017
Time:
09:30 - 16:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

NCC
%d bloggers like this: