Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tankely, Buus trio og Line & Rune i Dome Of Vision

12/05/2017 @ 20:00 - 23:00

DK20

Entre 20 kr

UP IN THE TREES
Oppe i trækronerne mødes toner mellem den rytmiske, elektroniske og klassiske musik i et stemningsfuldt univers.

1 Akt. 1 Koncert. 1 Slag.
I takt med det spirende forår er det Århusianske band Tankely gået sammen med en ny klassisk trio ved navn Trio Tone. De to grupper vil medvirke på hinandens musik på en simpel og underspillet måde, som gør at hvert nummer bevarer sin originalitet og historie. Musikalsk og visuelt vil de indtræde i hinandens lydlandskaber og derved smelte sammen som én organisme. Lydbilledet vil skifte mellem klassiske etuder og rytmiske poplinjer med tekster der omhandler håbet og kærligheden.

2 Akt. 2 Koncert. 2 Slag
Den elektroniske duo Beaden har fået til opgave, at inddrage Tankely og Trio Tone i deres musik. De har fået frie tøjler til at fortolke og mixe det med deres egen musik.

Tankely
Tankely består af de tre kvinder; Sara Mouritzen (trommer), Katrine Thing (vokal). og Clara Aaholm (keys), der skaber forførende dansksproget pop, som blander eksotiske rytmer med jazzede toner og smukke korarrangementer. Trioen spiller udelukkende originale kompositioner, der drager dig ind i et feminint univers af drømme og virkelighed. Deres nærværende lyriske univers omhandler de små og store følelser i hverdagen – rusen, festen, nedturene og opturene – og blandes med en musikalsk intim atmosfære, der gør det skrøbeligt og ærligt, samtidigt med at være stærkt og festligt. Sammenspillet mellem de kropslige grooves og smukke, fængende melodier med den dragende lyrik gør trioen Tankely til et band med en stemme, der går lige i hjertet.

Trio Tone
Trio Tone spoler tiden tilbage og starter fra begyndelsen af vor tids musik. Med de flydende toner af bl.a. Hildegard von Bingen, arrangeret for instrumenter og stemmer, flyder den klassiske lyd ud i alle hjørner af orkesteret og skaber en stemningsfuld ramme for sammensmeltning af instrumenter, genrer, mennesker og sind.

Beaden
Beaden er en spritny aarhusiansk duo, der kryber ud af lydstudiet, og ud på scenen for første gang denne aften.
De er undervejs med deres første EP, så musikken man vil opleve, er så nyt som det kan blive!
Beaden består af Rune Lak, og Line Rothmann og selvom de kommer fra to meget forskellige musikmiljøer, fandt de hinanden musikalsk i deres forkærlighed for beat-baseret musik.
Lyden af Beaden er en afsløring af, hvor langt man kan strække time, samt fra hvor mange forskellige universer man kan hente samples og klippe i stykker, uden at miste groovefornemmelse. Du kan forvente et flydende beatunivers med en eftertænksom og nærværende vokal.

UP IN THE TREES er et nyopstartet koncertkoncept som har hjemme i Aarhus. Dette er den første udgave, hvor forskellige musikalske genrer blandes.

Koncert start kl 21.

Details

Date:
12/05/2017
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
DK20
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Tankely
%d bloggers like this: