Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Talk: Dries Verhoeven

06/09/2018 @ 17:00 - 18:00

Dries Verhoeven kommer forbi til en artist talk i Dome of Visions, hvor man kan høre mere om kunstnerens tanker bag forestillingen ‘Phobiarama’. Dries Verhoeven er kendt for sine installationer, optrædener og happenings rundt om i Europa. Fælles for dem alle er, at Dries Verhoeven forsøger at gøre deltagerne til en del af installationen – og skaber på den måde en diskussion om kunst og forholdet mellem tilskuere og deltagere.

Udover denne talk præsenterer Aarhus Festuge forestillingen ‘Phobiarama’ på Bispetorvet fra 31. August til 3. september samt fra 5. til9. september.

‘Phobiarama’ er en aktuel og grænseoverskridende fortolkning af det klassiske spøgelseshus, som tager 20 publikummer ad gangen med på en rundtur i vores moderne frygtkultur.

Undervejs overskrides den personlige sfære og fremprovokerer reaktioner, du ikke vidste, du havde. Med udgangspunkt i den offentlige debat leverer ’Phobiarama’ en massiv, konfronterende og øjenåbnende oplevelse, der ikke blot sætter sig i, men som absolut skal opleves på, egen krop.

Moderator til denne talk er Per Smedegaard, direktør og kunstnerisk chef for Teatret Svalegangen.

Vision for bæredygtige fremtider: Denne artist talk er en del af Aarhus Festuges tema “bridging”, der fokuserer på, hvordan vi bygger bro mellem kunstarter, sektorer, bydele, aldre, viden, interesser og oplevelser med fokus på sammenhæng og sammenhold. Dette event sætter spørgsmålstegn ved individets forhold til massemedierne og vores frygtkultur.

Vores vision for en bæredygtig by og fremtid er et rummeligt, socialt bæredygtigt samfund, hvor fællesskab og kritisk tænkning er en central drivkraft.

Details

Date:
06/09/2018
Time:
17:00 - 18:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
%d bloggers like this: