Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sovekoncert

28/10/2016 @ 21:30 - 29/10/2016 @ 08:00

Som optakt til NORDISKE NäTTER kan du under Dome of Visions nattehimmel opleve, hvordan krop og sind kan absorbere musik på helt nye måder i den svævende tilstand mellem bevidsthed og søvn.

Læg dig godt til rette, og lad dig flyde med i drømmelydlandskaber en hel nat. Den elektroniske musiker Karsten Pflum leverer lydsporet til en unik musikalsk rejse i et univers af blide elektroniske klange og lydkollager.

Inden du drømmer dig væk, vil Louise Mønster i Dome of Visions bæredygtige ånd indlede nattens oplevelser med et lynforedrag om nordisk poesis antropocæne, økokritiske og apokalyptiske tendenser. Oplægget vil blive fulgt op af oplæsning fra digter Theis Ørntoft.

Om morgenen serveres der morgenmad, kaffe og te til alle.

Program

22.00: Klimakrisens poesi. Louise Mønster, lektor i nordisk litteratur, Aalborg Universitet

22.30: Oplæsning. Theis Ørntoft, forfatter.

23.00: Koncert i drømmeland. Musiker, producer og DJ Karsten Pflum

07.00: Morgenmad

08.00: Tak for denne gang!

NB. Medbring selv sovepose, liggeunderlag og varmt tøj – det bliver koldt om natten!
Kom i god tid, så du ligger klar til ‘godnathistorie’ kl. 22.00.

Vision:Vores vision med sovekoncerten, såvel som Nordiske Nätter og de andre festivaler vi laver på Folkeuniversitetet, er at formidle viden til folket i en kulturel og udfordrende ramme. Det handler for os om at udvide perspektiver, men eksempelvis også at åbne op for og udnytte byens mange rum – også de midlertidige og de isolerede. Dertil passer Dome of Visions helt perfekt til dette arrangement og med oplæg til sovekoncerten, der kommer til at omhandle økokritik, vil vi også forsøge at pege på nogle af de interessefelter og problematikker om bæredygtighed og klima, som er en stor del af fundamentet for DoV.

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Folkeuniversitetet
%d bloggers like this: