Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Smag på Aarhus-stafetten: Muligheder for fælleshaver i 2017

26/01/2017 @ 16:30 - 18:00

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe værtskabet. Januar-arrangementet sætter fokus på de muligheder, der er for at blive en del af et havefællesskab i 2017.

Flere nye havefællesskaber er ved at spire frem og enkelte eksisterende har plads til nye medlemmer. Kom og hør om mulighederne og find ud af, om du vil være med i et af fællesskaberne.

Projektteamet bag Smag på Aarhus afholder arrangementet, og havefællesskaber er velkomne til at være med og fortælle om mulighederne i deres byhave. Det er derfor også en eftermiddag med mulighed for at netværke på tværs af de eksisterende byhavefællesskaber.

Smag på Aarhus er et projekt i Aarhus Kommune og støttet af Nordea-fonden.

Vision for bæredygtige fremtider: Aarhus Kommune skal være lige til at spise!
Vi skal skabe flere muligheder for at dyrke i byens rum og større synlighed omkring de ressourcer, der allerede er i naturen lige omkring os.

Vision for fremtidens by: Visionen for fremtidens by er at skabe fællesskaber på tværs af de folk, der bor i byen – og at udnytte byens mellemrum til nye og grønne mødesteder. Flere grønne fællesskaber skal give byens mellemrum puls og give borgere lyst til at være.

Details

Date:
26/01/2017
Time:
16:30 - 18:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Smag på Aarhus
%d bloggers like this: