Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Punk i Domen

19/11/2017 @ 20:30 - 20/11/2017 @ 00:30

Velkommen til en aften i Dome of Visions viet til ny energisk musik.

Lineup:

RASMUS KJÆRGÅRD LUND SOLO
Rasmus Lund er en af landets mest kreative og energiske tubaister – kendt fra bands som Sleepover og Pimpono Ensemble. Han kombinerer tubaens akustiske kraft med lydmanipulation fra sin Ipad og skaber dermed massive dronelandskaber.

http://rasmuskjaergaardlund.dk/

BLOOD CHILD
Støjende, melodiøs post-punk, som udspringer fra undergrunden i Thy Music Collective.

Tempoet er højt, guitaren er støjende, og musikken bærer generelt præg af et mørkt og mystisk univers, hvor især Emil Bertelsens stemme giver anledning til fuld opmærksomhed fra publikum.
Bandets inspirationskilde(r) stammer fra slut 70’erne – start 80’ernes punkscene.

Lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=9qOfn67eiN8

DØDE BLOMSTER
Døde Blomster består af medlemmer fra Get your Gun and Narcosatanicós. Musikken kombinerer dystre og tunge musikalske elementer med kakofonisk kaos. Musikken er næsten fuldstændig improviseret. Bandet optræder i forskellige konstellationer fra koncert til koncert med det formål at udforske uforudsigelige lydbilleder.

https://www.facebook.com/doedeblomster/ 

DETBLIRVÆRRE
Bandet Detblirværre er fra Norge og eksperimenterer med kombinationer af punk, frijazz, no-wave og improvisation. Hårde trommebeats og tunge riffs kombineres med skrigende saxofon og pubertal vokal i et punksammensurium, som henter inspiration fra artister som Sonic Youth, Ornette Coleman og Merzbow. I november 2017 udgiver de debutalbummet Fjellpönk på vinyl og digital, og de tager i den forbindelse ud på en lang Skandinavien-turné. Forvent en energifyldt og kompromisløs koncert.

https://soundcloud.com/detblirvaerre

Vision for bæredygtige fremtider: Hvis vi ønsker at skabe en bæredygtig fremtid, bliver vi nødt til at styrke vores kollektive bevidsthed. Kun på den måde kan vi motiveres til at passe på hinanden, på vores klode, på vores fremtid. Derfor er det super vigtigt, at vi tager del i ritualer, der binder os sammen som mennesker – og giver os tro på hinanden. Vores vision er at binde folk sammen gennem koncerter og musikalske arrangementer.

Vision for fremtidens by: En by med et enormt godt udbygget kollektivtilbud, bilforbud i centrum og fuldt udbyggede cykelveje. Samtidig skal der være forsamlingshuse af alle slags, der holder åbent for hvem som helst og tilbyder forskellige kulturelle arrangementer.

 

Details

Start:
19/11/2017 @ 20:30
End:
20/11/2017 @ 00:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Detblirværre
%d bloggers like this: