Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Aflyst – Oplæsning: Frøken Klokken

05/11/2017 @ 12:00 - 20:00

Arrangementet er desværre aflyst på grund af sygdom.

Gitte Broeng læser hele sin anmelderroste debutroman Frøken Klokken.

Dome of Visions vil danne ramme for et oplæsningsarrangement, hvor Gitte Broeng læser hele sin debutroman Frøken Klokken.

Det er sjældent, at man får mulighed for at høre en roman læst op i sin helhed – og så endda af forfatteren selv! Derfor kræver en så speciel begivenhed en speciel ramme. Og det er Dome of Visions. Smuk, anderledes og nytænkende. Præcis som Gitte Broengs roman er det – Berlingske kaldte den ‘mesterlig’ og kvitterede med seks stjerner!

Oplæsningen af en hel roman tager tid!
Anslået ca. fire timers oplæsning i alt – eksklusiv pause. Dette er første gang, Gitte skal læse hele sin roman offentligt; derfor kræver det et rum, man kan være tilpas i længe, og det er muligt i domen.

Arrangementet er gratis.
Men tilmelding nødvendig, da der er begrænset antal pladser.
Tilmelding: Skriv til prinzib@gmail.com
Vision for bæredygtige fremtider: Et ensidigt fokus på økonomisk vækst er svært foreneligt med en bæredygtig verden i økologisk balance. Men ikke desto mindre nødvendigt! Fremtidens økonomiske vækst skal forenes med klimatisk, økologisk og ressourcemæssig ansvarlighed.

Vision for fremtidens by: Mindre og selvstyrende samfund i store byer! Er helt overbevist om at jo mere selvstyre og indflydelse – des mere ansvarlighed og delagtighed.

 

 

Details

Date:
05/11/2017
Time:
12:00 - 20:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Ib Sørensen
%d bloggers like this: