Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OM-chanting “Light up your City”

21/06/2017 @ 19:00 - 21:30

OM-chanting er en gruppe-healings teknik, hvis oprindelse går tusinder af år tilbage. De gamle Rishier brugte den kraftfulde OM-vibration til at heale deres medmennesker og alle ubalancer i naturen. Ved at synge OM i en specielt arrangeret gruppe, bliver OM-lydens helbredende kraft forstærket meget. Når vi omsluttes af denne vibration, fremmes frigivelsen af negative følelser, tanker og energier, og derved sker en dyb healing. Denne proces transformerer alle aspekter i vores væsen. Mød op til en aften i OM lydens navn og vær med til “Light up your City” Bhaktimarga Danmark www.Bhaktimarga.dk

Vision for bæredygtige fremtider: Dome of Visions er et sted, der er oplagt til frie åbne arrangementer for byens borgere. Et smukt hus, der appellerer til de arrangementer, der kan være med til at skabe et mangfoldigt rum i Aarhus, og hvor man nysgerrigt kan udfordre sig selv og andre i Aarhus til spændende og anderledes arrangementer i smukke og æstetiske omgivelser.

Vision for fremtidens by: Fremtidens Aarhus er åben og mangfoldig og fyldt med virkelystne borgere. Her er ingen, der dømmer, men vi er åbne overfor netop mangfoldigheden. Dog inden for de værdirammer, som ligger til grund for et godt Aarhusliv?

Details

Date:
21/06/2017
Time:
19:00 - 21:30
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: