Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OM Chanting Aarhus

12/09/2018 @ 19:00 - 21:00

OM Chanting er en unik og powerful oplevelse, der får folk til at glemme tid og sted, når lyd, lys og bevidsthed kærligt smelter sammen. OM betyder enhed med den skabende energi. OM er den oprindelige lyd, der skaber og gennemtrænger hele universet. Den tilhører hele menneskeheden uanset nationalitet, etnicitet eller religion. På det personlige plan balancerer OM Chanting vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige niveauer. På det kollektive plan gavner OM chanting Moder jord og har stærk helbredende virkning på omgivelserne. OM Chanting fører til mere glæde i livet. Mød op og vær med til at skabe fred i dig selv og i verden.

Vi sidder i to cirkler på stole eller måtter (medbring selv måtte) og chanter OM i 45 min. Bagefter vil der være en kort guidet meditation. Mød op til en dejlig kærlighedsfyldt aften i selskab med den universelle lyd.

Arrangør: Anette Thykjær Andersen
Tilmelding via mail er nødvendigt pga begrænset plads
Arrangementet er gratis.

Vision for bæredygtige fremtider: Vision for bæredygtige fremtider: Udviklingen af en bæredygtig fremtid handler om, at vi alle tager et medansvar. Være deltagende sammen om at passe på miljøet, klimaet og naturen og gerne mere natur ind i byerne. Være deltagende som borgere i at nye tiltag i byen skal være bæredygtige, og byen skal være for mennesker. Med få midler kan vi udvikle meget, og ved fælles hjælp kan nye bæredygtige ideer igangsættes.

Vision for fremtidens by: Vision for fremtidens by: Fremtidens Aarhus er åben og mangfoldig og fyldt med virkelystne borgere. Her er ingen, der dømmer, men vi er åbne for netop mangfoldigheden.

Details

Date:
12/09/2018
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: