Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Meditativ klangkoncert

08/06/2017 @ 19:00 - 22:00

Gratis entre

Klangkoncert – med tonerne fra 33 syngeskåle, 5 klokker, 3 sansulaer 2 gonger og ordløs sang.

Oplev den meditative stemning som klanginstrumenterne inviterer dig ind i. Og læn dig blot tilbage og mærk hvordan frekvenser, vibrationer overtoner og klange nærmest pakker dig ind med lyd fra alle vinkler under Domens loft.

Anne Viese præsenterer sig selv og sine klangoplevelser efter den første meditative klangoplevelse, der varer ca 25-30 minutter. Herefter bliver du præsenteret for 2. Del, der byder på ordløs sang og klang.

Klangkoncerten er gratis og alle er velkommen.

Vision for bæredygtige fremtider: Min vision for bæredygtige fremtider er at gøre samfundet mere levedygtigt, mere naturligt. Når vi starter med at skabe balance i os selv (ved hjælp af bla. meditative klangkoncerter mv) bliver vi mere opmærksomme på vores omgivelser. og når vi er opmærksomme og nærværende, har vi overskud til at skabe forandringer. Indeni os selv (uden at blive for ego-centrerede) – og udenfor os selv, i den verden vi lever i. Domen inviterer os til at tage de første spæde skridt ind i naturlige rammer – her er levende grønne planter og Domens form, er som en livmoder der giver os alle næring. Næring til at vokse og gro.

Min vision er at samlet kan vi bidrage til at løfte os ind i en ny sfære, hvor vi bliver opmærksomme på naturen, det naturlige, vores balance som individ. Jordens balance. Domen inviterer til at tænke i nye baner – tænk om vi kan bygge byer med Domer, kupler i forskellige størrelser – så kan vi med solens varme, vinterens kulde og kuplens mange-faceterede dimensioner skabe, genskabe det naturlige, komme i balance. Vi fødes med vores høresans fuldt udviklet og når vi igen må forlade Jorden og alle sanser lukker ned, er høresansen, den sidste af vores 5 (6) sanser, der lukker og slukker. Min vision er at være med til at bringe klangenes helende og vitaliserende frekvenser ind i alle menneskers liv. Fra vugge til grav. Jeg tror på, at skåle – klangskåle og syngeskåle med de rette svingninger kan bidrage til at gøre verden hel. Mennesker, dyr og planter hele. Det er ikke uden grund at klangskåle er runde (halvrunde) ligesom Domen. Tilsammen skabes en helhed.

Vision for fremtidens by: Fremtiden by bliver grøn, frodig og hel – på værdier og visioner.

Details

Date:
08/06/2017
Time:
19:00 - 22:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Anne Viese
%d bloggers like this: