Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Marwan / Dome of Visions – Aflyst!

07/10/2017 @ 20:00 - 22:00

Marwan har desværre valgt at aflyse hans koncerter i denne omgang. Du kan læse meget mere om det på hans Facebookside. https://www.facebook.com/

Når historien om dansk hiphop skal skrives, får Marwan sit eget kapitel. Få rappere har skildret livets kontraster og skyggesider så medrivende, samtidig med at bibeholde en nerve og ægthed.

Med to albums, Mennesker og Marwan, markerede Marwan sig kraftigt i genren og ligesom de tidligere albums blev de rost af de nationale medier, som især roste teksternes troværdighed blandet med et lydbillede der forenede det bløde, hårde, minimale og svulstige med Marwans skarpe og mørke stemme. Marwan er stadigvæk den hårde gadedreng, der ikke er bange for at snakke om vold og kriminalitet, men i takt med albums og alder er han blevet dybere og mere eftertænksom.

Nu er Marwan tilbage med det nye album ’Partisaner’, hvor han går tilbage til den oldschool westcoast lyd, der også kendetegnede det anmelderroste debutalbum P.E.R.K.E.R. Det kommende album indeholder featurings med bl.a. L.O.C, Lord Siva, Bai-D og er produceret af L.O.C’s faste producer ’ES’, som til perfektion understøtter Marwans skarpe og mørke flow til det hårde og minimale lydbillede.

Marwan tør hvor andre tier – han snakker om det folk ellers ikke snakker om, hvilket på mange måder er en musikalsk mangelvare i en tid, hvor behovet for samfundsrelevant tekstforfatterskab aldrig har været større.

OBS: Koncerten afholdes på Dome of Visions Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus C
Showstart kl.20.00 / Døren åbnes kl.19.00

Details

Date:
07/10/2017
Time:
20:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Marwan
%d bloggers like this: