Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Living Yolates

05/08/2017 @ 10:30 - 13:00

Entré: gratis

Living Yolates sammensmelter dans, yoga og pilates i en holistisk og dynamisk træningsform, hvor hver øvelse tager udgangspunkt i din krop og hvordan du har det, hvor du er lige præcis nu.

Dansen er legende og intuitiv med plads til store bevægelser, og du kan virkelig give dig selv lov til at slippe kontrollen og flyde med din krops flow. I pilates går vi ned i detaljen og arbejder helt fint med små områder af kroppen. Det hele omfavnes af yogaens ro, styrke og stræk og en tankegang om, at alle kroppe er forskellige, og der derfor ikke er nogen øvelse, der ser ens ud for alle.

I en time begynder vi med grounding, vejrtrækning og blid opvarmning. Vi arbejder alle led igennem med bløde bevægelser, der udvikler sig til dans, som gør dig dejlig varm, før vi går over til yogaens powerstillinger og styrkende pilates. Vi slutter af med dybe stræk og shavasana, så alle øvelserne får lov til at lande i kroppen.

Vision for bæredygtige fremtider: Jeg tror, at bæredygtighed i fremtiden skal sikres af den allernæreste bæredygtighed; dit forhold til dig selv, som danner baggrund for, hvordan du er tilstede og handler i verden. Jeg tror på, at du, når du elsker og accepterer dig selv fuldstændigt, bedre kan tage de beslutninger, der er bedst for både dig selv og andre.

Vision for fremtidens by: I min vision for fremtidens by har jeg valgt at fokusere på det faktum, at du i en by bor tæt sammen med andre mennesker og også mange, som du ikke kender. Jeg tror, at dit forhold til dig selv afspejles i dit forhold til andre mennesker, og hvordan du omgås dem. Hvis du behandler dig selv kærligt og medfølende, behandler du andre lige sådan. Jo mere tillid, du har til dig selv, jo mere tillidsfuld kan du leve blandt folk, selvom du ikke kender dem. Jo bedre du kan rumme alle sider af dig selv, jo bedre kan du rumme dem, der ikke ligner dig og give plads til andre folks forskelligheder.

Details

Date:
05/08/2017
Time:
10:30 - 13:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Mette Holtet
%d bloggers like this: