Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koncert med Vankelmod

03/11/2017 @ 20:00 - 23:30

Det aarhusianske band Vankelmod er klar til at fylde kuplen efter at have brugt tid og energi på at skabe deres lydunivers i øvelokalet. Med iørefaldende melodier spiller bandet alternativ pop/rock, om den skæve eksistens, skævheder i det menneskelige sind, det skrøbelige, det ubeslutsomme og det smukke ved livet.

Vankelmod består af Mikkel Brandt (sang, keyboard), Nikolai Stech (sang, guitar), Jacob Holm (bas, kor) og Kristian Bukh (trommer).

Visioner for bæredygtige fremtider:

Min vision for fremtiden er mere tillid. Tillid til, at hvis vi alle køber økologisk får vi alle råd. Tillid til at vi finder løsninger på at skabe mad nok til alle i verden. Tillid til at nye mennesker i vores hverdag kan berige vores fællesskab, tillid til at andre gør sit bedste for at være med, tillid til at der er nogen der hjælper os, hvis vi ikke længere selv kan, tillid til at slippe kontrollen og tillid til at forandring fryder.

Netop tilliden er en centralt omdrejningspunkt i vores sang Fønix som jeg vil citereret udsnit af, og ellers lade det stå som afslutning på mine visioner for fremtiden:

Vi.

Vi er bange for de andre.

Vi er bange for at forandre.

Bange for at åbne op.

Vi.

Vi tror vi har de frie tanker.

Vi tror vi er friere end andre.

Vi lukker i og ikke op

Men se mig nu.  Jeg flyver højere end jeg sku’.

I solens flammehær, brænder mine fønix-vingefjer”

Visioner for fremtidens by:

I Århus synes jeg vi i en lang række områder er godt i gang med bæredygtighed på alle mulige planer. Der er masser af økologi, vegansk aktivisme, provokerende kunst og sociale arrangementer. Jeg synes dog ofte at det foregår på enten et lidt ’højkulturelt’ eller ’sub-kulturelt’ plan. Kan vi på en måde skabe bæredygtighed i Århus som samler os på tværs? At der for eksempel samles folk fra begge sider af Ringvejen, folk fra begge sider forskellige skattegrænser, folk fra alle sociale lag og kulturer?

Details

Date:
03/11/2017
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Mikkel Brandt
%d bloggers like this: