Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koncert med Elevatorfører

02/12/2017 @ 19:00 - 22:00

Lørdag 2. december lægger det psykedeliske rockorkester Elevatorfører vejen forbi Dome of Visions. Det bliver en særlig koncert med cosy vinterstemning, flippede visuals og syrelys, så kig forbi denne aften til en udkokset musikalsk oplevelse!

Elevatorfører balancerer deres udtryk mellem den vilde jambaserede rockmusik fra 60’erne og 70’erne og de ørehængerkvaliteter, man forbinder med mere pop-orienterede sange. Teksterne står centralt i Elevatorførers sange og giver mindelser om alt fra protestsange over syret solskinspop til desperate kærlighedssange. Bandet har en lang række koncerter bag sig. I 2013 udgav de live-LP’en ‘Opkald fra Ukendt Etage’ og i 2016 studiepladerne ‘Prøv lige at forestille dig det’ og ‘Søvngænger’, som begge har været nominerede til Gaffa-prisen for årets rockalbum og Carl-prisen for bedste danske tekster.

Husk varmt tøj, da domen er kold i denne årstid.

Vision for bæredygtige fremtider: Unik koncert i domen med et band, der i den grad spiller på det visuelle og farverige scene-setup. Desuden er Elevatorfører et hippieband med et grundlæggende grønt budskab. Supergrønt.

Vision for fremtidens by: Mer’ musik i Aarhus – og gerne i originale settings!

Details

Date:
02/12/2017
Time:
19:00 - 22:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Peter Ole Pedersen
%d bloggers like this: