Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Johannes Bohn Kvintet

18/07/2017 @ 15:30 - 17:30

Fem unge, lovende musikere er gået sammen om at ryste nyt liv i den gamle jazztradition til sommerens jazzfestival i Aarhus.

Med en helt klassisk besætning bestående af klaver, bas, trommer, sax og trompet beholder vi lyden fra pladerne men improviserer i nuet med nyere inspirationskilder i baghånden. Vi har valgt en bred vifte af numre, der stærkt repræsenterer jazztraditionen, og publikum er garanteret en ny og forfriskende musikalsk oplevelse.

Idéen til koncerten opstod af, at jeg (Simon Balvig) vender tilbage til Aarhus efter et års studier på højt niveau i Sverige og derfor fik lyst til at samle en kvintet – både med folk jeg har spillet en masse med, men også helt nye ansigter. Min gode ven Johannes Bohn (trommeslager), som nu er bosat i Aarhus har hjulpet med at samle bandet, og vi har valgt toppen af det unge jazzmiljø. Nu vil vi bare gerne sprede god stemning under jazzfestivalen – og nå nye musikalske højder!

Kvintetten består af:

Simon Balvig – Saxofon

Niels Munk Petersen – Trompet

Dan Hjorth Jensen – Klaver

Philip Akrofi – Kontrabas

Johannes Bohn Christensen – Trommer

Visioner: At holde liv i musikkulturen og dermed give inspiration til at skabe noget nyt ud fra viden om fortidens musikstrømninger.

Details

Date:
18/07/2017
Time:
15:30 - 17:30
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: