Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jacques Beauvais // Lokoroi // Yellow Honey Dew // FEMUR

24/08/2017 @ 18:30 - 23:00

Dome of Visions bliver d. 24. august indtaget af fire unge, nye energiske bands. Vi garanterer for fest, så tag alle dine venner og bekendte med, og lad os holde den sammen.

De fire bands er:

Jacques Beauvais: Jacques Beauvais er en instrumentaltrio med fælles rødder i Klejtrup Musikefterskole. Musikken er et mix af mange forskellige genrer, da medlemmerne har meget forskellige inspirationskilder. I kan forvente en aften fyldt med både jazz, prog-rock/metal, hip-hop og indie. Trioen elsker at eksperimentere både tonalt og rytmisk men fokuserer også på de lidt mere fængende pop-melodier.

Lokoroi: Er det soul? Er det pop? Er det RnB? Lokoroi springer mellem en række forskellige genrer i et forsøg på at tage lytteren med på en togtur gennem et drømmende musikalsk landskab, fyldt af historier og labre stemninger. Kom og find ud af hvem du synes, vi er.

Yellow Honey Dew: I Vibys dybeste kælder skaber de fire unge drenge fra Yellow Honey Dew et energisk lydbillede, der både bærer præg af tunge rockfølelser, poppede fraseringer og smukke akkordsammensætninger. Kom, lyt, fest og få dine følelser aktiveret.

FEMUR: Femur er et eksperimenterende band fra Aarhus. Musikken bevæger sig grænseløst fra afrofunk over disko til kvalmende popmusik, og det er en umulighed at forholde sit legeme i stilstand, når det højenergiske orkester optræder.

Vision for bæredygtige fremtider: Fællesskab er den vigtigste bæredygtighed, og vi tror på, at fællesskab om musikken kan være en katalysator for alle andre fællesskaber.

Vision for fremtidens by: Det er altid fedt og sundt at spille og høre musik!

Skal vi være mere politiske, synes vi, at det er helt vildt fantastisk, at ALLE fralægger sig deres politiske og religiøse holdninger, når der festes om musikken. Det er en egenskab, som kun bør udnyttes i tider, hvor holdninger ikke skal splitte os ad. Derfor er vores vision, at vi gerne vil samle ALLE til en musikalsk fest, hvor vi er sammen om at feste med musikken, og vi håber desuden, at Aarhus(og alle andre byer for den sags skyld) fremover vil blive proppet med alt muligt godt musik, som vi kan nyde og samles om.

Details

Date:
24/08/2017
Time:
18:30 - 23:00
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Antonio Dayyani
%d bloggers like this: