Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IRAH + FORTE

17/02/2017 @ 20:00 - 18/02/2017 @ 01:00

DK80

Entre 80 kr.

IRAH er en københavnsk trio bestående af Stine Grøn (vokal), Adi Zukanovic (synth) og Oliver Laumann (trommer). IRAH laver alternativ pop-musik inspireret af alt fra traditionel ceremonimusik til moderne melodisk sangskrivning. De tre medlemmer finder deres kreative kraft i en åndelig bevidsthed, og deres musik har en helt unik evne til både at skabe en følelse af samhørighed med publikum og på samme tid vække en følelse af at være en del af noget større. Stine Grøns smukke vokal er altid i fokus, men det er den magiske og intuitive interaktion mellem de tre, der skaber deres intense, fyldige lyd. IRAHs første ep “Into Dimensions” udkom i oktober, og deres debutplade er på vej i 2017.

Forte
Forte eksisterer som en undersøgelse af lydtekstur, samt grænserne mellem det dansable og der hvor roen til fordybelse ligger. Repetitionen dyrkes i soundscapes, hvor summende hvirvler af organiske lyde kontrasteres af synths og trommemaskiner. I løbet af 2016 har Forte spillet en række koncerter i Aarhus bl.a. på årets Flux Festival. I musikken udfoldes en enormt fængende og frodig melodiøsitet i en konstant vekslen mellem en rytmisk indbydelse til dans og en tilbagelænethed der ligeledes muliggør en nærmest meditativ fordybelse. Debut EP’en ‘FORTE – Techne’ blev udgivet i august 2016 på kassettebånd i et stærkt begrænset oplag gennem det lille tyske label ‘12 Recs’.

Vision for bæredygtige fremtider: Radar anser samarbejde mellem kulturaktører, kulturinstitutioner og koncertarrangører som en vigtig del af Aarhus. Med anderledes koncertkoncepter arrangeret i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival er Dome Of Visions det ideelle rum for en udvidet sanselig oplevelse, og understøtter en vision omkring fremtidig byplanlægning hvori midlertidige rum i byen aktiveres – på en bæredygtig måde både i forhold til naturen og kulturen.

Vision for fremtidens by: Fremtidens by er hvor vi bruger hinanden; hvor kulturinstitutioner udnytter hinandens potentialer, hvor siloer mellem brancher nedbrydes, hvor kultur og erhverv mødes i underfundige samarbejder med respekt for naturen og inddragelse af byrummetsbetydning for miljøet i byen, hvor grænsebrud er normalen i et inspirerende samspil mellem natur og kultur.

Details

Start:
17/02/2017 @ 20:00
End:
18/02/2017 @ 01:00
Cost:
DK80
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: