Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Indvielse af domens nye lydsystem

14/09/2017 @ 19:00 - 21:00

Åben invitation til alle interesserede – D3DA i DoV.

Torsdag 14. september kl. 19 indvies et unikt højtalersystem – D3DA, i Dome of Visions. Systemet er udviklet på Audiodesign, Aarhus Universitet og sat op i domen henover sommeren 2017. Systemet består af 32 højtalere og udnytter bl.a. den unikke akustik, der er i en domekonstruktion.

Her er en beskrivelse:

http://domeofvisions.dk/32-unikke-hojtalere-pa-vej-til-domen/

Kasper og Rasmus, der har udviklet D3DA, vil fortælle lidt om, hvordan systemet adskiller sig fra andre højtalersystemer samt demonstrere noget af det, man kan bruge det til. Og Mette fra DoV vil fortælle lidt om hvorfor de har sagt ja til at systemet kan bo i domen. Der vil også være lidt til halsen, så det ikke kun er ørene der bliver tilgodeset. Det er meningen, at systemet skal kunne bruges af komponister, musik/lyd-studerende og lydfolk i Aarhus, der er nysgerrige efter at eksperimentere med anderledes tre-dimensionel lydafvikling.

Hvis det er dig, så mød op og hør om denne mulighed også.

Senere på året arrangerer vi et lukket event for dem, der gerne vil lære, hvordan man bruger systemet, og vi vil efterfølgende arrangere koncerter med musik skrevet specielt til D3DA.

Vision for bæredygtige fremtider: Visionen er bedre og mere transcenderende lyd til folket.

Vision for fremtidens by: Mindre larm, bedre lyd.

Details

Date:
14/09/2017
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Aarhus Universitet
%d bloggers like this: