Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Indvielse af Dome of Visions – åbent hus

04/10/2016 @ 15:00 - 22:00

HEJ AARHUS!

Nu åbner vi de fire dobbeltdøre og letter på hatten, når Dome of Visions skal indvies.

Aarhus Kommune og NCC inviterer dig og resten af Aarhus til åbent hus i byens nye mødested og forsamlingshus, Dome of Visions, på Aarhus Havn, Pier 2.

Der vil være rig mulighed for at gå på opdagelse i domens rum, få sig en kold øl eller to og nyde musikken. Så tag din ven, fætter, mor, børn, hund eller kollega med under armen og kom til åbent hus i Dome of Visions tirsdag 4. oktober fra kl. 15.00.

Duoen YASMIN vil spille op til dans i deres elektroniske univers krydret med traditionelle mellemøstlige rytmer og lyde.

Bandet Total Hip Replacement sparker aftenen i gang med det vildeste reggae-funk som med garanti vil sætte dig i gevaldig god stemning!

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

…..

Den 4. oktober bliver Dome of Visions indviet på havnen i Aarhus, Pier 2. Vi taler om en større og arkitektonisk forbedret udgave – Dome of Visions 3.0. Entreprenørvirksomheden NCC opfører domen, som Aarhus Kommune har købt. Arkitekt: Kristoffer Tejlgaard.

Er du interesseret i at holde arrangementer i domen, kan du kontakte domens kuratoriske team på gry@domeofvisions.dk

Domen bliver stående på Pier 2 til og med foråret 2018. Herefter flytter den til en anden placering i byen. Aarhus Kommune har nemlig købt domen af entreprenørkoncernen NCC, som står bag hele Dome of Visions-konceptet. NCC står for driften, og i det daglige er det et sammentømret team, der tager hånd om både drift og kuratering.

Læs mere om Aarhus under artikler her på vores hjemmeside eller følg med på Facebook

Details

Date:
04/10/2016
Time:
15:00 - 22:00
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Dome of Visions
%d bloggers like this: