Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Honeyland og Himmelrum præsenterer: En cirkulær aften i Dome of Visions

22/04/2017 @ 20:00

Gratis entre

Kulturforeningen Honeyland Palace byder indenfor til en aften inspireret af cirklens repetitive bevægelse.

Interaktiv installation af fortælling, visuel kunst, musik og performance, afsluttes af koncert med bandet Himmelrum.

Med afsæt i Himmelrums langstrakte og hypnotiske rockmusik er idéen med aftenen at skabe en helaftensforestilling med en atmosfære af cirkulation og udvikling i gentagelsen. Himmelrums musik vil blive et progressivt soundtrack til den intense live-fortælling. Installationen bliver et tværæstetisk eksperiment mellem fortælling, visuel kunst, musik og performance. En undersøgelse af de friktioner, harmonier, der opstår, når man bevæger sig mellem medierne og lader dem flyde sammen. En fremvisning af gentagelsens kraft som et skabende motiv. Til sidst en ekstatisk energiudladning i alle trancens farver med Himmelrum.

PROGRAM

20.00 Døre åbnes

20:30 Performance

22:00 Himmelrum (koncert)

00:30 afslutning

——————————————————–

HONEYLAND PALACE er en kulturskabende forening centreret omkring festivalen Honeyland Festival, som foregår på Nordbornholm 3.-6. august. Festivalens mission er at skabe et fællesskab og en interaktiv, kreativ og tværæstetisk platform for autentisk og nyskabende musik og kunst med rod i god gammel DIY-ånd. ”En festival om at lave en festival.” Sideløbende arbejder gruppen på at lave specielle events rundt omkring i Danmark og omegn i tråd med festivalens ånd.

Til Dome of Visions arrangementet vil der blive solgt et eksklusivt Honeyland Mixtape som en teaser til de optrædende kunstnere til festivalen.

HIMMELRUM er et københavnsk firkløver af horn og hegn i ambiente og støjfyldte tåger. Solide grooves, der tonser derudaf og går i ring. Lyden af det voldsomt bragende og det nærmest ubevægelige, der blander blod som i en kraut-inficeret trance. Bandet har indspillet deres fuldlængdedebut, som udkommer i 2017. Himmelrum spiller også på Honeyland Festival 2017.

Vores installation er en fortælling om mennesket. Mennesket som produkt af gentagelsen. Et produkt af historiens omfavnelse, fremtidens håb og inderligheden imellem de to horisonter. En fortælling, som placerer mennesket i midten af en dialektisk proces, der kræver en konstant opmærksomhed på det forbigående. Et krav der ubarmhjertigt stiller mennesket til ansvar men samtidig præsenterer en mulighed og dermed et håb.

“Mens håbet retter sig mod en ukendt fremtid, og erindringen griber bagud efter en tabt fortid, udgør gentagelsen menneskets mulighed for at blive og forblive nærværende i det nærværende.” – Constantin Constantius (1843)

Vision for bæredygtige fremtider: En bæredygtig fremtid er dér, hvor menneske og menneske står sammen for at tage et fælles ansvar for de fælles udfordringer, vi står over for. I eksperimentet, det nyskabende, hvor tingene mødes på nye måder. I sammensmeltningen af by og natur. I gennemtrængningen af de barrierer, politiske, kulturelle og menneskelige, der skiller os ad på ufornuftig vis. I en film, hvor musikken møder en visuel dimension og en narrativ og sammen skaber en større sammenhæng. Den synergiske kulturoplevelse, som den vi stræber os på at udføre med en åbensindet mentalitet, er vejen til dette.

Vision for fremtidens by: Fremtidens by må blive mangfoldighedens, innovationens, åbenhedens, tolerancens og fællesskabets pulserende by. Byen med mod på at give plads til eksperimenter. Nye initiativer, der rykker grænserne for det mulige, giver plads til menneskets kreative udfoldelse i samspil med byens rum.

Details

Date:
22/04/2017
Time:
20:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: