Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Halloween-event for børn

22/10/2017 @ 12:00 - 16:00

RumbleTumble og Dome of Visions inviterer til halloween-event for børn. Dome of Visions vil blive fyldt med sjov, uhygge og leg, hvortil der vil være forskellige aktiviteter rundt i domen. Vi vil blandt andet oplæse verdens uhyggeligste historier og lege halloween-lege. Vi vil også være kreative og sammen pynte Dome of Visions op til en rigtig uhyggelig halloween. Hvis man allerede har sin udklædning på plads, opfordrer vi til at komme udklædt. Ellers hjælper vi gerne med at lave kreative kostumer.

Verdens Mest Berejste Pølsevogn kigger forbi med ’Pølle-cyklen’ og tilbyder lækker halloween-mad, og Langenæsbageriet kommer med en stor kage i rigtig Halloween-stil. Eventet er åbent for alle, og man kan deltage i alle de aktiviteter, man har lyst til.

(Opdateres) Programoversigt:
Der vil være leg, spil og kreativitet hele dagen, men nogle aktiviteter vil starte på et specifikt tidspunkt.
12:00 – Eventet starter: der vil være lege, spil og kreativt bord
13:00 – Verdens uhyggeligste historier
13:45 – ’Edderkoppespindsspisningskonkurrence’
15:00 – Vi dekorerer domen med børnenes halloween-pynt.
15:20 – Halloweenkage fra Langenæsbageriet.
16:00 – Afslutning: tak for i dag.

Vision for bæredygtige fremtider: RumbleTumble er til for at inspirere til den frie leg. Vi skaber et univers, hvor alle børn har adgang til spændende og udviklende legeprodukter og et legeunivers, de kan spejle sig i. Et univers, som børn nysgerrigt kan udforske og gå på opdagelse i.

Dette event er en del af vejen mod vores vision. Eventet skal fremme børns udvikling og deres lyst til leg og læring. Børnene skal have en (u)hyggelig dag, hvor vi sammen lever os ind i halloween-temaet og får brugt vores fælles fantasi. Mest af alt har eventet dog en vision om at skabe en god, sjov og nærværende dag for alle deltagere.

Vision for fremtidens by: RumbleTumble ønsker at skabe et miljø, som inspirerer og fremmer børns udvikling. Et miljø, som er åbent for børn i alle aldre og indbyder til leg og kreativitet. Her skal drømme drømmes og ende i virkelighed. Fremtidens by skal skabe fremtidens børn, som er bevidste om deres udvikling, motivation i livet og forståelse for verden.

 

 

Details

Date:
22/10/2017
Time:
12:00 - 16:00
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

RumbleTumble
%d bloggers like this: