Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gummi eller ej – en snak om danskernes sexliv

01/11/2017 @ 19:00 - 21:00

I denne samtalesalon vil vi hoppe med ind under danskernes dobbeltdyne og blive klogere på, hvordan vores præventionsvaner er, når vi går i seng med hinanden – om vi så lige har mødt hinanden for et par timer siden eller har kendt hinanden i mange år.
Til at hjælpe os med at belyse emnet stiller vi an med et knivskarpt panel bestående af en sexolog, en forsker, en forfatter og to helt almindelige unge danskere, og det hele vil blive styret af en dygtig journalist. Men – vi håber, at kunne skabe en aften, hvor der også er plads til netop din historie, og vi lægger derfor op til, at du hjertens gerne må blande dig i diskussionen, selvom du sidder med som publikum.
Arrangementet er stablet på benene af Sex og Samfunds frivilliggruppe i Aarhus i samarbejde med Sundhedsstyrelsen i forbindelse med kampagnen “Kun med kondom”.
Vision for bæredygtig by & fremtider: I Sex & Samfund arbejder vi med at udbrede et mere mangfoldigt syn på seksualitet og seksuelle rettigheder. I henhold til et bæredygtigt liv er der klare sammenhænge mellem seksuel, reproduktiv sundhed og rettigheder. En vigtig del af et godt sexliv er også retten til at bruge prævention. I forbindelse med ”Kun med kondom” – kampagnen fra Sundhedsstyrelsen er det nødvendigt, at vi stiller skarpt på den nødvendige viden om de forskellige præventionsformer og kønssygdomme. Det mener vi er med til at skabe en mere oplyst og bæredygtig udvikling for os alle.

Details

Date:
01/11/2017
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Sex og samfund
%d bloggers like this: