Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grøn Samtalesalon

23/08/2017 @ 09:00 - 15:00

Synes du også, at det er svært og uoverskueligt at træffe bæredygtige valg i din hverdag? Alle taler om FN’s verdensmål, men hvad betyder det egentligt for dig?

Kom til grøn samtalesalon, hvor GO’ Mejlgade, Samtalesaloner i Aarhus og de Grønne Piloter sætter handling på dine tanker. Vi fører dig igennem en tankevækkende menu af spørgsmål og opgaver, der skal inspirere til samtale, refleksion, ideer og handling. Du vil få et større perspektiv og føle dig handlekraftig og som del af en større sammenhæng.

Samtalesaloner er et samlingspunkt for folk, der gerne vil tale med hinanden på en ny måde. Så hvis du ønsker at blive lidt bedre til at træffe bæredygtige valg, så nup en ven med under armen og slå et smut forbi Dome of Visions.

Denne formiddag vil vi gerne dedikere til gymnasie- og skoleelever! Så hvis du synes, det her er interessant, så tag din klasse med. Send os gerne en tilmelding inden (ab@nathist.dk), så vi er forberedt på hvor mange, der kommer.

Vision for bæredygtige fremtider: Fremme bevidsthed og handling for borgerlig bæredygtig udvikling.

Vision for fremtidens by: At flere aarhusianere føler sig rustet til at tage bæredygtige valg og dermed bidrager til byens co2 neutrale vision.

Details

Date:
23/08/2017
Time:
09:00 - 15:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: