Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gratis healing i Dome of Visions med Benjamin Lassesen

18/10/2018 @ 13:00 - 14:00

Kom med i Dome of Visions og modtag healing til dig selv og vær samtidig med til at formidle healing til Jorden og menneskeheden!

Jeg formidler healingen, så du behøver ikke selv gøre noget eller have nogle kompetencer. Du bidrager til healingen med din intention om at være med.

I en vision er jeg blevet opfordret til at udføre denne healing, som virker balancerende og stabiliserende for Universet. Healingen arbejder i en tone af kærlighed.

Jeg har erfaret, at healingen virker positivt for Jorden og menneskeheden, og at den kan give dig, som deltager, støtte til at føle dig mere forbundet til fællesskaber.

Jeg afholder healingen en gang om måneden, og du vil bidrage og få dens effekt, hvad end du kommer én eller flere gange.

Arrangement er gratis med mulighed for at donere til mobile pay 27 15 45 15.

Tag gerne varmt tøj på, da der ikke er varme på i domen.

Jeg glæder mig til at opleve magien udfolde sig sammen med dig, der har lyst til at være en del af det.

Kærlig Hilsen,
Benjamin Lassesen

Vision for bæredygtige fremtider: En fremtid, hvor mennesker er mere bevidste, ansvarlige og kærlige. Hvor mennesker i højere grad mærker, at de er forbundet til hinanden og naturen, og dermed naturligt behandler andre og naturen med respekt og kærlighed.

Vision for fremtidens by: En by med mere bevidste og ansvarlige mennesker, der skaber mere bæredygtige, ansvarlige, humane og kærlige valg ift. byggeri, samfundsdannelse, sammenhold, borgerlige rettigheder og med bedre støtte til den enkelte borger og dennes vanskeligheder og behov.

Details

Date:
18/10/2018
Time:
13:00 - 14:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: