Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Global karriere i ind- og udland

02/10/2018 @ 17:00 - 19:00

Stambord Aarhus: efter 25 års global involvering har Jørn Urup Nielsen fået en forståelse for ”diversity of thought and values” mellem forskellige kulturer. Det fortæller han nærmere om 2. oktober 2018.

Siden 1989 har Jørn Urup Nielsen rejst verden rundt – herunder har han otte års ledelseserfaring som expat i Mellemøsten, Asien og Storbritannien. De erfaringer har ændret hans syn på internationalt samarbejde, forskellighed og kulturer, hvilket er omdrejningspunktet for hans oplæg til Stambord Aarhus.

Her vil Jørn Urup Nielsen bl.a. komme ind på, hvordan han har etableret nye geografiske markeder, identificeret nye partnere, ledet og samarbejdet med mennesker fra forskellige kulturer. I forlængelse heraf fortæller han også, hvordan man fortsat kan være globalt involveret med en bopælsadresse i Danmark og dele erfaringer på det personlige plan.

Jørn Urup Nielsen har siden 1993 specialiseret sig i vand- og energi sektoren. Han er i dag koncern salgsdirektør hos SILHORKO-EUROWATER, som har mange års erfaring med udvikling, produktion, salg og service af vandbehandlingsanlæg (400 medarbejdere i DK og på europæiske datterselskaber). Hans ansvarsområder inkluderer bl.a. udarbejdelse og implementering af internationale/nationale salgsstrategier, segmentering af forretningsområder og specialisering af personale.

Der bliver god tid til at networke med hinanden før og efter indlægget – det er gratis at deltage, men husk at tilmelde dig.

Stambord er et globalt koncept for udenlandsdanskere, der mødes den første onsdag i hver måned i 39 byer over hele verden. Visionen med Stambord Aarhus er at styrke byens repat-netværk. Arrangementet afvikles i samarbejde med DABGO.

https://erhvervaarhus.dk/da-DK/Kalender/Event/Global-karriere-i-ind–og-udland

Vision for bæredygtige fremtider: Ved at skabe en god velkomst for internationale tilflyttere og deres familier, sikres fastholdelse af ressourcer og kompetencer, som det danske samfund efterlyser.

Vision for fremtidens by: Aarhus skal være en mangfoldig by, hvor alle nationaliteter trives og kan danne netværk.

Details

Date:
02/10/2018
Time:
17:00 - 19:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Jesper Theil
%d bloggers like this: