Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fremtidens by med afsæt i øget samskabelse

27/09/2017 @ 08:00 - 12:00

Privat arrangement

Fremtidens velfærd og Aarhus Kommunes rolle med afsæt i potentialet bag frivillighed, medborgerskab og samskabelse

Der er god bykvalitet, livskvalitet og samfundsøkonomi i øget samskabelse – samt smart velfærdstænkning. Teknik & Miljø inviterer sammen med Center for Sundhedssamarbejde til en debat- og inspirationsworkshop om fremtidens kommunerolle med afsæt i øget samskabelse. Forskere og praktikere vil give deres bud på værdierne ved samskabelsesprojekter, samt hvorfor øget samskabelse er en rentabel investering for Aarhus Kommune. Målet er at skabe en mere helhedsorienteret forståelse af værdierne i samskabelse. På baggrund af temadagen er det vores forhåbning, at flere kan se sig selv ind i det fremtidige arbejde og de efterfølgende workshops.

Vision for bæredygtige fremtider: Aarhus Kommune har en vision om, at Aarhus skal være en samskabende by, hvor vi sammen (aarhusianere) udvikler byen og skaber rammerne for det gode liv.

Vision for fremtidens by: Aarhus Kommune har en vision om, at Aarhus skal være en samskabende by. En by, hvor vi sammen (aarhusianere) udvikler byen og skaber rammerne for det gode liv.

Details

Date:
27/09/2017
Time:
08:00 - 12:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: