Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Foredrag og smagning af vine lavet på primært aarhusianske bær, frugt, saft fra træer og urter

08/10/2017 @ 15:20 - 17:00

Smagsprøver og gode råd fra erfaren brygger.

Lars David Lauridsen fremstiller vin af meget af det, som natur og haver giver os. Det vil han gerne lære fra sig. Derfor deler han ud af sin viden til et åbent arrangement i samarbejde med Smag på Aarhus i Dome of Visions.

De bær og frugter, som Lars David vil fortælle om og uddele smagsprøver fra, er:

brombær – havtorn – æble – slåen – hyldebær – æble/hyben – mahonia – mælkebøtte – figen

Vision for bæredygtige fremtider: Smag på Aarhus er et ambitiøst natur- og madprojekt, hvor byens rum skal gentænkes, så der bliver flere spiselige og sanselige miljøer i Aarhus. Aarhusianerne skal selv være med til at skabe og påvirke deres nære omgivelser med smukke træer, buske og planter, der er fulde af smag. Samtidig skal den spiselige natur formidles, så flere af kommunens borgere opdager det mangfoldige spisekammer, som naturen i og omkring Aarhus byder på.

Der er altså fokus på at udnytte lokale råvarer og genopdage danske urter, grønsager og frugter fremfor at transportere udefra. Det handler om uddannelse og fællesskab

Vision for fremtidens by: At de, der bor i byen, er fortrolige med lokale råvarer fra enten egne haver eller fra den bynære natur. At man værdsætter viden om tilberedning, måltidet og fællesskabet omkring det.

 

Details

Date:
08/10/2017
Time:
15:20 - 17:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Pernille Thormann
%d bloggers like this: