Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

few of us label night

04/05/2017 @ 20:00 - 23:00

Gratis entre

’few of us’ er et Aarhus baseret pladeselskab med eksklusivt fokus på elektronisk musik. Til vores første Label Night i Aarhus vil man kunne forvente kunst installationer, kreative visuals og energisk musik. Vi glæder os til at præsentere 3 af vores artister som er binrose, Frederik Meyer og thirdcurl. Koncerten afholdes i ’Dome Of Visions’. Dørene åbnes d. 4. maj kl: 20:00 og koncerterne begynder kl: 21:00.

Engelsk
’few of us’ is a record label located in Aarhus which exclusively works with electronic music. At our first label night in Aarhus you can expect art installations, creative visuals and energetic music. We can’t wait to present 3 of our artists which are binrose, Frederik Meyer and thirdcurl The concert will be held in the ’Dome Of Visions’ on the 4th of may, doors open at 8pm & the music starts at 9pm.

Vision for bæredygtige fremtider: Min vision for en bæredygtig fremtid er, at hele menneskeheden som race, på sigt bliver nødt til at indse at vi er ens. På trods af vores forskellige nationaliteter, bor vi alle i samme hus, og hvis der er vandskade, skal vi løse det sammen. På den måde ved jeg, at vi kan komme klimaforandringerne til værks. Spørgsmålet er, om hvornår vi kommer dertil, og om vi når der til, inden det er for sent.

Vision for fremtidens by: Min vision for fremtidens by er, at vi bliver nødt til at komme klimaforandringerne til livs i fællesskab. På trods af at vindmøller ikke er de pæneste, de larmer og de er rigtig store, er de stadig nødvendige. Vandenergisanlæg har samme problem, men det bliver vi nødt til at indfinde os med – også selvom det er træls en lang sommerdag på stranden.

Details

Date:
04/05/2017
Time:
20:00 - 23:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: