Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Episk EP Release – The Cosmic Twins Debut

25/08/2018 @ 21:00 - 23:00

Gratis entré

The Cosmic Twins udgiver deres debut EP, SAVE ME, og vil gerne have jer med til festen!

Tvillingebrødrene gæstede domen i juni med nogle akustiske vibes til en afslappende afslutning på dette års NorthSide Festival – nu udgiver de debut EP og har denne dag planlagt et episk releaseparty og vil vise Dome Of Visions, hvilket energisk band, de i virkeligheden er.

_______

20.00: Dørene åbner

21.00: Support-act offentliggøres snarest

22.00: The Cosmic Twins

_______

Hør SAVE ME her:

_______

Vision for bæredygtige fremtider: For at sikre en bæredygtig fremtid, må vi tænke i innovative og kreative baner.

Musik har altid været en drivende kraft i ikke mindst vores eget men også menneskets liv, i gode såvel som dårlige tider. Det vækker stærke følelser og bringer dybe minder frem, hvilket gør musik til en vigtig kilde for inspiration og ikke mindst motivation, til fx en bæredygtig mentalitet.

Vi har brug for musik til at kunne tænke i nye og anderledes baner – i bæredygtige baner. Derfor vil vi levere et episk EP releaseparty i Dome of Visions til ære for innovation, kreativitet og bæredygtighed, som publikum sent vil glemme.

Vision for fremtidens by: I en tid præget af individualisme, er det vigtigt at huske på, at vi sammen, og kun sammen, kan skabe en bedre fremtid for alle.

I stedet for, at fokusset ligger på den enkelte, skal vi hellere dyrke det, som kan bringe os sammen og skabe det nærvær og samvær, som vi i det danske samfund til tider mangler og glemmer. Her spiller musik en stor rolle. Vores musik vil være en måde, hvorpå vi kan bringe folk sammen; netop ved at dyrke det mangfoldige aspekt i musikken.

Det bliver en aften, hvor vi vil huske Aarhus på, at musik og samvær er og forbliver en vigtig del af nutiden og ikke mindst fremtiden.

Details

Date:
25/08/2018
Time:
21:00 - 23:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Chris Andreev
%d bloggers like this: