Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EP-Release koncert: MARY JEAN “Summer Child”

15/09/2017 @ 19:30 - 23:55

Free

MARY JEAN er en visionær, aarhusiansk artist på vej frem. Kendt for at eksperimentere med afrikansk percussion, amerikansk folk og store ambiente flader med kor og synth vil MARY JEAN denne aften spille sange fra EP’en samt afsløre nye kreationer. Det vil på aftenen for første gang være muligt at få fingrene i din egen udgave af EP’en på CD og 10″ vinyl, få den signeret og høre historierne bag om EP’en direkte fra kilden. Domens grønne, subtropiske omgivelser inviterer dig ind til en æstetisk, sanselig aften i selskab med MARY JEAN.

MARY JEAN er …

Mary Jean Moore – vokal, guitar

Emilie Espichicoque – percussion, choir

Nana Cecilie Gaardsted Bøvling – percussion, choir, synth

Tobias Kaastrup Nielsen – Elbas, synth bas

SUPPORT afsløres på facebook op til eventet.

EP’en er produceret med støtte fra Dansk Musiker Forbund, Aarhus Kommune og Dansk Artist forbund.

Vision for bæredygtige fremtider: MARY JEAN kan se, vi lever i en verden, der bevæger sig i en stadig hastigere fart. Men et godt liv, et liv af kvalitet og glæde, et bæredygtigt liv er nødt til at også at rumme det langsomme. Det har brug for hengivelse, nærvær og fordybelse, det medmenneskelige. MARY JEAN prøver med sin musik at skabe et rum, hvor det er muligt. Et rum, hvor der er plads til overgivelse. Et rum, hvor det sanselige i nuet udvisker presset på det moderne menneskes skuldre. MARY JEAN tror på en fremtid, hvor vi sætter hinanden fri, letter hinanden og giver hinanden plads og tid. Plads og tid til at mærke efter, til at være nysgerrige på naboens dag, til at dufte til havens krydderurter, høre vores børns første ord. Til at være til stede, fordybe os i livet. Lige nu.

Vision for fremtidens by: MARY JEAN ser fremtidens by som visionær. En by med plads til begyndelser, med plads til idéer og kreativitet. En by, hvor store og små borgeres skabertrang værdsættes og udfordres. En by, hvor vi omfavner det nye, er nysgerrige på det fremmede. En by, som beskytter vores livgivende natur og sætter et bæredygtigt liv over mål, kvoter, og resultater. MARY JEAN ser en by, som vil mere og bliver ved med at søge det gode, som søger at udvikle sig og skabe.

Details

Date:
15/09/2017
Time:
19:30 - 23:55
Cost:
Free
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Mary Jean
%d bloggers like this: