Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

En aften med EFT-tankefeltterapi

18/09/2017 @ 17:45 - 19:30

En aften med EFT – Emotionel Freedom Technique

Dome of Visions er et utroligt smukt bygningsværk. Energierne er helt unikke til det, vi skal lave sammen.

Vi kan ikke ændre de svære oplevelser, vi har haft. Vi kan forvandle de tanker og følelser, der er knyttet til oplevelsen. EFT terapi er en unik metode til at slippe alle de destruktive tanker og følelser, der er knyttet til oplevelsen og således igen finde glæden og friheden. EFT er en hurtig og effektiv terapeutisk metode, udviklet af Gary Craig i 1995 på basis af Dr Calahan´s TFT, TankeFeltTerapi fra 1980´erne. Når vi sætter ord på oplevelsen og samtidig tapper på energi punkterne, begynder energien at strømme igennem den enkelte energibane og forløser derved den blokering, der måtte være. Herved ændres de tanker og følelser, vi, indtil da, har knyttet til oplevelsen. EFT Terapi er et dynamisk terapeutisk redskab til at forvandle frygt, angst, sorg, vrede, fobier, chocktraumer, PTSD m.m.

Jeg har arbejdet med EFT i ti år og før den tid 20 år med forskellige krop/ psykoterapeutiske metoder. Metoder jeg stadig bringer ind i mit EFT arbejde. EFT er et unikt redskab, som den enkelte kan have glæde af at have ved hånden.

Kom og vær med til en hyggelig og lærerig aften. Tag din ven eller veninde under armen.

Jeg ser frem til at møde dig/jer.

www.ingestruckjorgensen.dk

Vision for bæredygtige fremtider: At vi støtter og hjælper hinanden, uden at der er betaling involveret.At vi deler redskaber, m.m. At vi reparerer og genbruger. At alle bebyggelser i byerne har en kompost, som kan deles ud til andre, der kan bruge komposten. Uden betaling selvfølgelig.

Vision for fremtidens by: Bæredygtighed, deleøkonomi, udlevering af madvarer fra butikker, restauranter og cafeer, dele ud af de måltider, de ikke må bruge dagen efter, dele avisen med naboen o.s.v.

Details

Date:
18/09/2017
Time:
17:45 - 19:30
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: