Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dobbeltkoncert med Bad Birthday og Ravi Kumar

16/09/2017 @ 19:30 - 23:55

Dobbeltkoncert med to markante nye aarhusianske bands:  Bad Birthday og Ravi Kumar.

BAD BIRTHDAY er ny grænsesøgende popmusik med elementer af electronica og new wave, som hylder mangfoldighed og fællesskab med frisk og legende dansemusik, der spiller på tværs af genrer.

RAVI KUMAR lyder som et distortet demo-kassettebånd, fundet i en skraldespand bag en forladt døgnkiosk i forstæderne til São Paolo. Der trækkes referencer til brasiliansk og afrikansk worldmusik med et markant skud sarkasme. Duoen består af Sharon Kumaraswamy og Aske Knudsen, der med tunge industrielle basslines og støvede marcherende beats giver undergrundshiphoppen en eksotisk kant.

DENNE AFTEN får du lov at høre begge bands – good times!

Vision for bæredygtige fremtider: Bad Birthday og Ravi Kumar er begge imødekommende men samtidig grænsesøgende bands, der tror på musikken som et berigende fællesskab. De seks musikere har det som mål at løfte publikum til en fælles følelse, en ny forståelse af det liv, vi lever sammen, hvor der er plads til det skæve, skøre og skyggefulde.

Vision for fremtidens by: Vi ønsker en by, hvor der er flere rum for alternative samværsformer. Steder, der favner folk og gør dem stemte og åbne for nye oplevelser, nye måder at være på. Rum, der nedbryder grænserne mellem spillesteder, teatre, værksteder, biografer, museer og gallerier. Steder, der lægger vægt på fælles oplevelser med mindre afstand mellem kunstnere og publikum.

Details

Date:
16/09/2017
Time:
19:30 - 23:55
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Frej Lesner
%d bloggers like this: