Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dj Peter Peter + surprise band

08/04/2017 @ 20:00 - 23:00

Gratis entre

Dj Peter Peter + surprise band

Afrobeats // Balkan // World Music

DJ Peter Peter er en erfaren DJ og entreprenør, som har været en vigtig del af den skandinaviske club-scene siden han rundede de 20. DJ Peter Peter har erfaring med mere end 15 års urban clubbing. Med ekspertise inden for Urban, Hip Hop, Reggae/Dancehall, Afro Beats, World Music og Balkan har DJ Peter Peter været et uvurderlig aktiv for den skandinaviske urban club-scene. Med en baggrund indenfor breakdancing, som et stiftende medlem af det skandinaviske mesterskabsvindende breakdance crew ”Natural Effects Crew”, er han kendt for sin kreativitet og ekspertise i at skabe events, koncerter og clubbing sessions.

Denne aften spiller Dj Peter Peter med et percussion band ( djembé, cajon, congas) fra henholdsvis Gambia, Colombia, Senegal og Martinique. Musikalsk bevæger de sig på tværs af tre genre: Afrobeats, Balkan og World Music.
Kort sagt et sammensurium af tre forskellige musikgenrer og forskellige kunstnere, der skaber multikulturelle forbindelser gennem musik og dans.

Vision for bæredygtige fremtider: Musik har den fantastiske evne til at drage mennesker sammen, som et kommunikations værktøj der kan formidle mere end det vi føler og siger med ord. Det er vores vision, at vi med musik som fundament, kan inspirere og medvirke til større, bredere og mere farverige samfundsrammer.

Vision for fremtidens by: Vores vision for fremtidens by, er en by der hylder et større og mere farverigt kulturmiljø. Et bæredygtigt kulturelt miljø, der påskønner alle former og genrer af musik som samtidigt styrker vores naturlige behov for forståelse, bekræftelse og anerkendelse. Visionen bekræfter at Danmark bliver smukkere når vi laver symbioser af vores kulturer, på tværs af hudfarve, religion, oprindelse, postnummer etc. Samfundets udfordringer med sociale og kulturelle eksklusioner, imødekommes med steder som Dome of Visions.

Details

Date:
08/04/2017
Time:
20:00 - 23:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

colorz management
%d bloggers like this: