Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Disko Dusken

19/05/2017 @ 16:30 - 21:00

Gratis entre

Vi oplever at flere og flere forholder sig til emnet kropsbehåring, blandt offentlige personer, tøjmærker og hos befolkningen. Hos kvinder har det været en selvfølge de sidste mange år at barbere sig, og et valg ikke at gøre det. De to ting vil vi gerne bytte rundt på. Vi ønsker at alle skal føle sig trygge og komfortable når det kommer til deres egen kropsbehåring og vi ønsker at ændre måden vi som samfund ser på vores kroppe, sammen med jer.

Budskabet er simpelt: Shave because you want to, not because you have to!

Fredag den 19. maj inviterer vi til fernisering for vores projekt ‘DISKO DUSKEN’, der vil blive fremvist fotografier af forskellige former for kropsbehåring hos et mangfoldigt udvalg af mennesker, der vil være oplæg om emnet og disko til at holde den gode og farverige stemning.

Vi håber at i vil være med til at nedbryde et tabubelagt emne!

I samarbejde med:
Fotograf Sofie Hvitved (http://sofiehvitved.com)
Nanna og Josephine fra podcastet “Fries Before Guys”

Mere info kommer løbende

Vision for bæredygtige fremtider: Vi vil gerne støtte op om bæredygtige initiativer og håber at vi, den nye generation kan være med til at skabe flere grønne og miljøvenlige mødesteder i byerne.

Vision for fremtidens by: Vi ønsker at sætte fokus på dette emne ved at skabe rum for tanker og holdninger for traditionelt set svære emner. Det er vigtigt at vi som befolkning, kan stå sammen og åbne op for nogle emner der før har været tabubelagte. På den måde kan vi alle blive stærkere sammen og vokse som samfund.

Details

Date:
19/05/2017
Time:
16:30 - 21:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

F16 Projekt Bureau
%d bloggers like this: