Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mit Franske Slot

15/06/2017 @ 19:30 - 21:30

Gratis entre

I flere år har vi haft drømmen om en feriebolig under varmere himmelstrøg. Et sted, hvor vi kan nyde tilværelsen sammen med familie og venner. Et sted, hvor vi kan foretage os mange af de ting, vi interesserer os for sammen med andre.

Nu realiserer vi drømmen, og vi vil gerne invitere dig med. Vi har sammensat et projekt, som giver dig mulighed for at købe en ejerandel et sted, du ellers aldrig ville komme i nærheden af.

Projektet er baseret på, at vi er mange, der betaler en forholdsvis beskeden sum. Ud over at købe et helt unikt sted, køber vi os også ind i et fællesskab. Herved får vi mulighed for at praktisere en række interesser og aktiviteter sammen med andre. Ved at løfte i samlet flok, bliver drømme til virkelighed.

Vision for bæredygtige fremtider: I al sin enkelthed giver det rigtig god mening, når flere familier ejer en feriebolig sammen i stedet for, at man hver især køber sin egen. Langt de fleste privatejede ferieboliger, som ikke lejes ud, står tomme det meste af året. Det er et stort ressourcespild. Ved at gå sammen om at eje, får man meget mere for pengene. De seneste år er deleøkonomien kommet på dagsordenen. Det giver mening i mange henseender, især når det drejer sig om ferieboliger. Ejerskabet er let og ubesværet, da der er taget hånd om alt det besværlige. Det eneste, I som familie skal fokusere på, er at planlægge og holde nogle dejlige ferier i vores fælles skønne bolig.

Vision: Vi realiserer drømmen om det gode liv og fællesskabet i sydfranske omgivelser.

Mission: Mit franske Slot a/s skaber rammerne for at realisere det gode liv for os aktionærer, vores familier samt gode venner og bekendte ved at erhverve, drive og udvikle en større fælles sydfransk feriebolig.

Vi skaber i fællesskab aktiviteter, oplevelser og samvær på et niveau, som kun er muligt, fordi vi er mange, der løfter i flok.

Vision for fremtidens by: Ved at gå sammen om at eje, får man meget mere for pengene.

Details

Date:
15/06/2017
Time:
19:30 - 21:30
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: