Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Celebration Records & DevilDuck Records OffSpot Labelnight 2017

05/05/2017 @ 19:00 - 06/05/2017 @ 01:00

Gratis entre

Celebration Records fra Odense og DevilDuck Records fra Hamborg præsenter OFFSPOT Labelnight 2017.

De to pladeselskaber er gået sammen om at præsentere udvalgte navne fra de to labels, og inviterer sammen med Dome Of Visions indenfor til en hyggelig og uformel aften i musikkens tegn. Denne aften er for både dig og mig. Alle er velkomne, både med og uden Spot Festival armbånd.

Musikprogrammet offentliggøres henad vejen. Men forvent en unik oplevelse af bands fra både ind- og udland.

Mere info tilgår…

Vision for bæredygtige fremtider: Kultur er, og skal altid være, bæredygtig i sig selv. Vi tror på brede samarbejder på tværs af landegrænser og kompetencer. Vi tror på at inddrage sit publikum. Vi tror på crowdfunding og på ikke at masseproducere ud fra en blind forventning om at der altid vil være en aftager til ens produkt. Vi tror på miljøvenlig produktion og brug af genanvendelige materialer. Vi tror på LPen som et samlerobjekt og på at de ikke bliver en del af brug-og-smid væk kulturen. Vi tror på vores artister, som repræsentanter for genrer med en lang historik, der netop har vist sig levedygtig over tid. Vi tro på dig som forbruger og som videreformidler af kultur. Vi tror på det bedste i mennesker, og på at vi sammen kan skabe en bæredygtig fremtid.

Vision for fremtidens by: Fremtidens by skal være åben for alle, og i fremtidens by skal kulturen skal være for alle og ikke kun kultur-eliten. Musik er en eviggyldig ressource, og en kraft som i den grad kan samle mennesker, på tværs af sprog og alle vores forskelligheder, hvilket for tid og evighed vil have en berettigelse og det skal fremtidens by være med til at favne og udbrede. Og hvilket bedre sted at tage udgangspunkt end Aarhus, som Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Vi har alle en fælles opgave med at udbrede niche-musikken, som vi kun kan opnå igennem samarbejde og inddragelse. Lad os få flere venues som Dome Of Visions, hvor der er plads til både det populære og det mere eksperimenterende. Det vil vi gerne bidrage til kreativt og vi vil hermed gerne sende opfordringen videre til flere om at benytte mellemrummene i byerne og fylde dem med kultur, musik og masser af smil til glæde for alle mennesker.

http://www.celebrationrecords.dk
www.devilduckrecords.de

Details

Start:
05/05/2017 @ 19:00
End:
06/05/2017 @ 01:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: