Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Boligpolitikken i Aarhus – blandede bydele v/ 5. kreds.

18/11/2017 @ 11:00 - 14:00

Privat arr. 

Aarhus vedtog sidste år en ny boligpolitik med fokus på at sikre en blandet by med plads til alle, men hvorfor er blandede bydele vigtigt? Og hvilke konkrete redskaber kan man bruge for at skabe en god blanding?
5. kreds har inviteret nogle fagligt stærke personer til en paneldebat, hvor tilhørerne kan forvente en livlig debat, som også vil involvere deltagerne. Panelet består af:

Rådmand for teknik og miljø i Aarhus, Kristian Wurtz (S), er ”fadder” til den nye boligpolitik i byen og meget optaget af by- og boligpolitik.

Professor på arkitektskolen i København, Ellen Braae, har deltaget i debatten omkring byens udvikling og er ekspert i byudvikling og de åbne rums/landskabers betydning og funktion.

Direktør for miljø og teknik forvaltningen i Vejle Kommune, Michael Sloth. Michael arbejder med byudvikling i Vejle og har flere års erfaring fra rådgiverbranchen.

Vision for bæredygtige fremtider: Aarhus vedtog sidste år en ny boligpolitik med fokus på at sikre en blandet by med plads til alle, men hvorfor er blandede bydele vigtigt? Og hvilke konkrete redskaber kan man bruge for at skabe en god blanding?

Vision for fremtidens by: Vi ønsker at sætte spot på, hvad den almene sektor og blandet bebyggelse kan gøre for at sikre en blandet by med plads til alle samt stille spørgsmålstegn ved, hvorfor det er vigtigt.

Details

Date:
18/11/2017
Time:
11:00 - 14:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: