Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tribal Dance Café

30/09/2017 @ 19:00 - 22:00

Vi er en gruppe der danser Tribal Style, Sigøjnerdans og Mavedans. Vi holder danseworkshops i Aarhus med gæstelærer og er derfor samlet fra alle dele af Jylland. Denne aften vil vi meget gerne udbrede kendskabet til vores dansegenrer. Vi vil derfor optræde med et lille uddrag af vores danse og samtidig give publikum mulighed for at prøve at være med.

Arrangementet er gratis.

Vision for bæredygtige fremtider: Tænker at bæredygtighed indgår som en naturlig faktor, som vi næsten ikke tænker over i fremtiden, ligesom vi forventer rent vand og strøm uden afbrydelser. Genbrug er en del af denne vision. Forbrug og genbrug bliver to sider af samme sag. Bæredygtighed incl. energiressourcer, for tiden især vind og el.

Vision for fremtidens by: Bæredygtighed indgår som en naturlig del af byens aktiviteter og liv, ligesom at smide affald i en skraldespand og tænde for kontakten. Bæredygtighed indgår i alt og bliver for mange synonymt med genbrug. Det vil finde sted indenfor bygningsrenovering, fødevarer , transport m.m. Det bliver også et fokuspunkt for tilflyttere og for erhvervsvirksomheden, der tænker på og er afhængig af branding. Bæredygtighed kræver også bæredygtig økonomi, og det er forudsætningen for udvikling i den rigtige retning.

Details

Date:
30/09/2017
Time:
19:00 - 22:00
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: